Hearthstone

A Kazakus Mage is leköszön, de Kibler azért még ment vele egy Legendet


Kazakus-szal együtt hamarosan az alábbi Mage deck is búcsúzik a Standardtől.

Már csak néhány hét és itt a Standard rotáció, amely teljesen átalakítja majd a Hearthstone metát. Aktuális cikksorozatunk legutóbbi részében azokról a Mage lapokról olvashattatok, melyek távozásának mindenképpen komoly következményei lesznek.

Rotáció: ezek a lapok búcsúznak hamarosan (3. rész: Mage)

Ha már Mage: a népszerű streamer, Brian Kibler teljesen más irányba indult el, és a sokat használt Secret Mage, esetleg a szintén látott Big Spell Mage és Exodia Mage deckek helyett egy teljesen másmilyet rakott össze, miután szeretett volna valami igazán szórakoztató paklival játszani. Így született meg az alábbi N’Zoth Kazakus Mage.

Kód: AAECAf0EHk2KAcAB0ALJA6sExQTsB4msAuCsArmyAqO2Aum6Ati7Av29AsHBAsrBAsrDAt7EAt/EAtPFApbHAs/HApvTAtHTAvLTAtXhAtfhApbkAurmAgAA

A deck első pillantásra méregdrágának tűnik, de azért van benne pár Legendary, amit le lehet cserélni. Még Kibler is elismerte, hogy az Inkmaster Solia és az Elise the Trailblazer nem az igaziak, az egyik helyett például mindenképpen ajánlott a Skulking Geist használata. Ami viszont a nyilvánvalóan fontos építőelemek (Frost Lich Jaina, Kazakus) mellett kihagyhatatlan, az a Pyros és a Sindragosa, hiszen ezek nélkül nincs sok értelme az N’Zoth vonalnak sem.

Talán érdemes még megemlíteni azt is, hogy a Raven Familiar és a Dragon’s Fury miatt az olcsó spellek kimaradtak a deckből, ezért sem található a pakliban például Primordial Glyph – így is akad három darab 3 manás spell, amit már tényleg nem nagyon lehetett kihagyni.

A pakli egyébként hatékonynak bizonyult: Kibler ezzel ment le Legendig, majd Top 200-ig ebben a szezonban. El kell persze ismerni, hogy nem egyszerű összerakni, hiszen viszonylag komoly gyűjtemény kell hozzá, de ha megvan a Legendary lapok nagy része, és szereted a control deckeket, akkor érdemes tenni vele egy próbát!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva