Gaming

Belehúz az Epic: jön a Fortnite mobilos változata!


Nem csak kínai nyelven

Az Epic pár órája bejelentette, hogy érkezik a játék hivatalos mobilos változata iOS/Android platformokra. A Fortnite ezen változata is pont ugyanazt az élményt fogja nyújtani mint a PC-s és konzolos változatok. Ugyanaz a játékmenet, ugyanaz a térkép, tartalom.

Sőt! A ugyanúgy fognak érkezni a heti frissítések is. Készülhetnek az iOS tulajdonosok a hétfőre, ekkor lehet majd jelentkezni meghívóért az Epic weboldalán. Természetesen az Androidos verzió is úton van, pár hónapon belül meg is érkezik.

A Sonyval kötött megállapodásnak köszönhetően lehetőség nyílik platformok közötti játékra és platformfüggetlen fejlődésre a következő rendszerek között: PlayStation 4, PC, Mac, iOS és természetesen az Android.

Iratkozz fel a listára!

Hétfőtől a www.Fortnite.com weboldalon jelentkezhetsz majd meghívóért. Ha sikeres volt a jelentkezésed, akkor kapsz egy emailt aminek segítségével letöltheted az applikációt. Ne aggódj ha az első hullámba nem kerülsz be, folyamatosan bővítik a játékosok számát.

A szerencsés játékosok pedig kapnak egy friend invite kódot a saját meghívójuk mellé.

A játék futtatásához iOS 11 és a következő készülékek (vagy újabb változataik szükségesek): iPhone 6S/SE, iPad Mini 4, iPad Pro, iPad Air 2, iPad 2017

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva