Fifa

Új FIFA 18 cheat terjed PC-n, az ellenfél átveszi az irányítást


Egyre többen panaszkodnak a legújabb csalás miatt.

Ahogy a multiplayer játékok többségét, úgy sajnos a FIFA 18-at sem kerülik el a csalók: az EA Sports játékában sem ritka, hogy valaki tisztességtelen eszközökkel szeretne előnyt szerezni. Az elmúlt napokban most egy újabb cheat ütötte fel a fejét, amely azokat sújtja, akik a PC verzióval játszanak.

Egyre többen tapasztalják azt, hogy amikor vezetnek, akkor ellenfelük egyszer csak megállítja a játékot, majd átveszi tőlük az irányítást. Videós bizonyítékok is vannak az esetekre, itt van például egy teljesen nyilvánvaló szituáció:

A videón jól látható, hogy 1:2-es állásnál (itt kezdődik a fenti jelenetsor) hirtelen a feje tetejére áll minden. Az ellenfél bedobásra rúgja a középkezdést, amivel azonban a fehérmezes csapat a saját kapuja felé indul meg, hogy öngólt lőjön (másodjára jön csak össze). Ezután pedig hamar meglett a fordítás is, miután a kapus “véletlenül” egészen a félpályáig jött előre.

Mondani sem kell, égető problémáról van szó, amit az EA Sports-nak minél előbb orvosolnia kell, hiszen vannak olyanok, akiknek a Weekend League eredményeit rontották le a csalók. Reméljük, hogy hamar pont kerül az ügy végére, a cheaterek pedig elnyerik a méltó büntetésüket!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva