Counter Strike

Újabb fordulat az N6-sztoriban: SzarvasMarha visszatért a NiceGaminghez


Úgy néz ki megváltozott a skillgép véleménye a csapatról, fél év után visszatért korábbi társaihoz.

Nyáron nagy csörtetéssel hagyta el a csapatot, nem volt minden rendben vele a többiek szerint. Pedig egy bootcampet is megjártak együtt, illetve szép eredményeket is hoztak. Egyszer csak vége lett mindennek, ráadásul elég hangosan váltak el a srácok. Utólag kiderült, hogy bár nagyon jó játékosnak tartották, komoly feszültségek keletkeztek miatta csapaton belül. Az N6 eredményektől függetlenül is meg akart válni tőle, bár megnyerték vele az első LAN-jukat. Neki nem tetszett Remainék játékstílusa, markk szavait idézném:

“Mi meg a személyiségét tartottuk elviselhetetlennek”

Szarvasmarha kilépett a Nice Gamingből

Egy szó mint száz, “szakítás” lett a vége, de harag hosszútávon nem maradt közöttük. Mostanában azonban ismét felvette a kontaktot korábbi társaival, illetve rengeteg féle mixcsapatban próbálkozott minél jobb eredményt elérni netes kvalikon/kupákon. Mindeközben Camper visszavonult az N6-ból, újra ötödik nélkül maradtak a srácok, így ideiglenesen Fifi érkezett a többiekhez, hogy a folyamatban levő kupákon szerepelni tudjanak. Hamar kiderült azonban, hogy Fifi nem tud elég időt fordítani a gyakorlásra, Szarvasmarha pedig amúgy is szóban volt már a V4 utáni cserénél, ahol valakit le akartak ültetni a csapatukból a srácok.

Hogy kit, az örökre titok marad, most már nem is számít a dolog.

Miután Fifi kispadra került az idő hiánya miatt, nyitva állt az ajtó. A fiatal skillgép állítólag megváltozott, ideje bőven van játszani, és motivált is, tehát a hozzáállással sincs baj. Úgy néz ki, hogy ő benne van az idővel, skillel és megfelelő hozzáállással rendelkező játékosok igencsak szűk csoportjában, reméljük hamarosan újra megvillantja tudását. A felállás tehát:

Most tehát sok-sok gyakorlás vár a srácokra, azonban a tavaszi ICL-t kihagyják a fiúk. Sok sikert nekik, kitartást, reméljük minél hamarabb láthatjuk őket játszani!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva