Counter Strike

Nem tudjuk ki ez a xaxa, de nullába lőtte és kiejtette az SK-t


Na jó dehogynem tudjuk! Nex új neve szerencsét hozott az újjáépült BIG-nek és kiejtették a brazilokat a WESG-ről.

Nem semmi napon vannak túl a brazilok Kínában. Az első meccsüket automatikusan nyerték, mivel a New4 nem jelent meg a versenyen. Jöhettek az oroszok, akik ellen Overpass-on kellett volna behúznia a meccset FalleN-éknek.

Flamie gyerekes hisztije és otthonmaradása miatt az orosz csapat ráadásul beugróval érkezett, könnyű ellenfélnek tűnt papíron.

Electronic azonban olyan napot fogott ki, hogy nem lehetett egyszerűen lelőni. Neki viszont minden beakadt, rögtön az első körben egyedül hozta le a 2v4-et:

Jöhetett a BIG elleni meccs, ahol ha veszít az SK, akkor nyert map nélkül rögtön utazhatnak is haza. Itt is volt egy mumusuk, electronic után most nex-re nem volt válasza a braziloknak:

A német játékos végül 30:15-ben zárt, amivel szó szerit agyonlőtte a brazilokat. Főleg szegény TACO-t, akinek 5:20-at mutatott a meccs végi statisztikája.

Az SK ezzel hatalmas meglepetésre rögtön az első napon kiesett, ezzel megvan a WESG eddigi legnagyobb skalpja és legváratlanabb kiesője.

Újabb szívroham a szurkolóknak pedig nem is várható a csoportkör alatt, mostanra minden kiemelt esélyes biztosította már magának a rájátszást:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva