Hearthstone

Rotáció: ezek a lapok búcsúznak hamarosan (8. rész: Warlock)


Összegyűjtöttük azokat a lapokat, melyek elhagyják a Hearthstone Standard módját.

Közelít 2018 első Hearthstone kiegészítője, ami egyben az éves rotáció időpontja is lesz szokás szerint. A három 2016-os csomag, a Whispers of the Old Gods, a One Night in Karazhan és a Mean Streets of Gadgetzan lapkészlete fog átkerülni a Wild módba a Hall of Fame kártyák mellett, így a Standard játékmód minden eddiginél nagyobb változás előtt áll. Cikksorozatunkban összeszedtük nektek az összes kirotáló lapot, kiemelve azokat, melyek búcsúja a legnagyobb hatással lesz a metára.

Warlock

A Warlock jelenleg köszöni szépen, jól megvan, a Control és Cube paklik népszerű és hatékony elemei az aktuális metának, ez pedig a jövőben sem fog változni vélhetően, hiszen igazán fontos lapot nem veszítenek ezek a deckek a rotációval. A Zoo azonban jókora átalakulásnak néz elébe.

Ezek a paklik mostanában a Demon szinergiára építenek, az új kiegészítővel azonban ideje lesz továbblépni, hiszen a Crystalweaver és a Bloodfury Potion is átmegy a Wildba, sőt, az egyik kötelező 1-drop, a Malchezaar’s Imp is. Emellett olyan “natúr” Zoo elemek is kirotálnak, mint a Darkshire Councilman vagy a mostanában kevesebbet használt Possessed Villager.

Ha már Zoo és Malchezaar’s Imp: a dobatós szinergiát kihasználó “Discard-csomagnak” általánosságban is búcsút inthetünk, hiszen a Silverware Golem és a Darkshire Librarian is kirotálnak – őket kettejüket az elmúlt hónapokban már nem lehetett annyit látni, korábban azonban fontos alkotóelemei voltak a Zoo deckeknek, így jó eséllyel lett volna még jövőjük. A Doomguard és a Soulfire persze még így is jók lesznek vélhetően.

Hogy melyik verzió élheti túl a rotációt? Ahogy korábban már elhangzott, a Control és Cube deckek tovább gonoszkodhatnak majd minden további nélkül.

Az említett lapok mellett az alábbiak rotálnak még ki

Cikksorozatunk következő részében a kirotáló Warrior lapokat vesszük szemügyre.

Korábbi részek: Druid | Hunter | Mage | Paladin | Priest | Rogue | Shaman

Rotáció: ezek a lapok búcsúznak hamarosan (7. rész: Shaman)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva