League of Legends

Ez igazán gyors volt – Heteken belül érkezhet az Irelia VGU!

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: Irelia, VGU,

Ionia üdvöskéjének nagyszabású újragondolása közelebb van, mint gondolnád!

Még szinte fel sem ocsúdtunk Kai’Sa megjelenéséből, a Riot Games által kezelt közösségi felületeket máris ellepték az Irelia VGU-hoz köthető anyagok.

Régen Ionia egy békés, harmonikus vidék volt. Ám az élet körforgásának köszönhetően a béke sosem maradandó, s mindig valami szörnyűség váltja fel. Ionia esetében Noxus, és a vele érkező háború és pusztítás volt a szörnyűség. Mikor a noxusi erők megjelentek Ionia határain belül, Irelia még csak egy gyerek volt. A kislány sorsa egy pillanat alatt új irányt vett, elhatározta, hogy ha felnő, megbosszulja Ionia leigázását.

Irelia újragondolt háttértörténete legelőször a hivatalos League of Legends Twitter-oldalon jelent meg, ráadásul meglehetősen ízléses formában.

Persze ennyiből még nehéz ehetőt főzni, semmi konkrétummal nem szolgált még a Riot, ám ahogy ez a szervezetnél menni szokott, a bejelentések után néhány nappal már meg is jelenik a PBE-n az új modell, így most bármelyik pillanatban érkezhet valami újdonság a VGU kapcsán. A Riot Games is tisztában van ezzel, s biztosak vagyunk benne, hogy szándékosan húzzák a közösség idegeit, már most egészségtelenül nagy a hype a mi részünkről. Már csak azért is, mert az elmúlt időszak VGU-i fantasztikusak lettek!

A tavalyi évben érkezett Urgot, Warwick, Galio és Evelynn frissítések egytől egyig nagy sikert arattak! Jó, mondjuk ezt csak úgy tudjuk kijelenteni, hogy ha a Galio és Evelynn VGU után érkező frissítéseket is figyelembe vesszük, ugyanis azokra a buffokra és finomhangolásokra nagy szükség volt ahhoz, hogy játszhatóak legyenek. A reflektorfény tehát most elérte Ireliát, s ha a múltat nézzük, nagy eséllyel kijelenthetjük, hogy egy sokkal érdekesebb és skill-függő játékmenettel fogják ellátni az új formát, amit mind a profik, mind pedig a normál, hétköznapi játékosok imádni fognak.

A következő hivatalos patch a jövőhéten érkezik, így valószínűleg annak még nem lesz elem az új VGU. Viszont a 8.7-es ciklusba már annál inkább bekerülhet, annak az előkészületei két héten belül esedékesek, így a jövőhéten akár fel is fedhetik Irelia új formáját a fejlesztők.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva