League of Legends

A 100 Thieves csapata kezdheti az első helyről az NA LCS rájátszását

Hemi - Bíró Tamás - 6 éve Címkék: LCS, Na,

A 100 Thieves lehet a következő nagy csapat Amerikában...?

A 100 Thieves csapata mindenkit meglepett legutóbbi győzelmükkel, ahol az Echo Fox ellen sikerült nyerniük, ugyanis ezzel megnyerték a tavaszi NA LCS-t, ami a csapat első szezonja volt.

A 100 Thieves vs Echo Fox tétje nagy volt, hiszen ez a meccs döntötte el kié lesz az első hely a playoff előtt. Dardoch, az Echo Fox junglere egy elég érdekes Nocturne hősválasztással próbálta meglepni a 100 Thieves-et, ez ugyanis működött a Flyquest ellen, most azonban rosszul sült el, s végül a 100 Thieves jött ki jobban a dologból, akik egy megbízhatóbb Skarner hősválasztás mellett döntöttek.

Az Echo Fox próbált minél több harcot kezdeményezni a Nocturne ulti segítségével, ezekből azonban nem nagyon sikerült killeket szerezniük, mert a 100 Thieves csapata mindig éber volt és megfordították a harcok végkimenetelét.

Ezzel a harccal a 100 Thieves tovább növelte az előnyét és még a Baron buff is náluk kötött ki, ami már egyszerűen megállíthatatlannak bizonyult az Echo Fox számára.

 

A 100 Thieves ezzel a győzelemmel tehát az első helyen indul a rájátszásban, ami azt jelenti, hogy az ellenfelük majd a legutolsó helyen bejutó csapat lesz, úgyhogy ha élnek a lehetőséggel, akkor a csúcsig is menetelhetnek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva