League of Legends

Újdonság: Wukong és Rumble is új kinézetet kap


Érkezik az új PBE ciklus, jönnek az új kinézetek.

Az elmúlt napokban Irelia VGU-ja uralta a League of Legends média-aktivitását, ez pedig azt jelentette, hogy hamarosan indul az új PBE ciklus. Olyannyira hamarosan, hogy már a holnapi napon új számításba lépnek a szerverek, ugyanis március 21-én érkezik az új frissítés az élő szerverekre, így az aktuális PBE patch is módosulni fog.

Ez azt jelenti, hogy valószínűleg már a héten kipróbálhatjuk a tesztszerveren az új Ireliát, s ahogy lenni szokott, jönnek új kinézetek is a legújabb ciklusba.

Az első jelek már meg is jelentek az interneten, keleti forrásokból előkerült két videó, ami két, eddig még nem látott kinézetet mutat be.

Lancer Stratus Wukong

Az új Wukong kinézet a Lancer kinézetcsaládot fogja erősíteni, eddig Hecarim és Blitzcrank gazdagodott ilyesmivel, az utóbbi egyenesen kettővel is. Most úgy tűnik visszalépett a Riot Games az ikerkinézetek gyártásától, s Wukongnak csak egy Lancer skinje lesz a jövőben.

Badlands Baron Rumble

Ha a Mad Max filmek szereplői játszanának a League of Legends-el, biztosan Rumble mainek lennének. A kinézet ugyanis egy az egyben a filmsorozatot idézi, ráadásul fantasztikus minőségben. Ráadásul, a poén kedvéért a benzint ivó Yordle most nem csak a robotjából fog tudni tüzet ereszteni, a szájából is tüzet fog köpni, ha más nem, a recall animáció közben biztosan.

Nektek hogy tetszenek az új kinézetek, felkeltette valamelyik az érdeklődéseteket?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva