Overwatch

Ana a leggyengébb support, de még várnak az erősítéssel


Az Overwatch fejlesztői egyelőre nem fognak buffolni a hősön.

Korábban már írtunk a metáról, melyből kiderül, hogy két support, Moira és Mercy kiemelkedik népszerűség tekintetében (és emellett elég magas win rate-el rendelkeznek) – most nézzünk meg egy healert, aki nem az élmezőnyhöz tartozik!

Noha a ranglétrán haladva megfigyelhető egyfajta növekedés a győzelmi rátát nézve, Ana így is jelenleg a leggyengébb support.

forrás: overbuff.com

Látható, hogy ráférne egy kis erősítés a különleges supportra, azonban a Geoff Goodman, a játék fejlesztőcsapatának egyik tagja másképp vélekedik.

“Számos lehetőség felvetődött Ana kapcsán, de nincsenek szilárd terveink egyelőre. Nem gondolom, hogy túl gyenge lenne, jó néhány olyan képességgel rendelkezik, amivel más supportok nem. Jelenleg inkább a dive meta áldozatának tekinthető, mint sem az erejével lenne probléma – egyszerűen nem illik bele ebbe a környezetbe.”

forrás: http://overwatch.blizzplanet.com

Úgy tűnik megvárják, hogy mennyiben befolyásolja, esetleg változtatja meg a legújabb hős, Brigitte a metát.

Potenciális megoldások

A játékosok természetesen felvetettek pár érdekes ötletet, remélvén, hogy szemezget belőlük a Blizzard.

Az egy ilyen felvetés azt javasolja, hogy legyen egy Widowmakerhez hasonló, csak még lassabban feltöltődő lövése, mely átmegy az ellenfél pajzsain és eléri a csapattársakat – így gyógyítva távolról, a pajzs ellenére is őket.

Mások a Heroes of the Stormhoz hasonlóan beépített öngyógyulást adnának Anának a basic attackok után.

forrás: heroesofthestorm.gamepedia.com

Kíváncsian várjuk, hogy Brigitte milyen hatással lesz a metára, kap-e helyet benne Ana – ha nem, akkor viszont reméljük, hogy elgondolkodik a Blizzard azon, hogy milyen buffokkal ruházhatná fel a sniper supportot!

Ti mit változtatnátok rajta?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva