Gaming

$12.000.000 értékű tartalmat tesz ingyenessé az Epic Games


Az Unreal Engine-fejlesztők ajándékba megkapják a Paragon asseteket.

Az Epic Games-nél jelenleg nem lehet sok ok a panaszra, a Fortnite-ból ugyanis gigantikus siker lett. Ám nem csak sikertörténeteket lehet hallani mostanában a cég felől, hiszen néhány hónapja bejelentették, hogy hamarosan leáll MMO-játékuk, a Paragon, miután nem sikerül kellően nagy közönséget megmozgatni vele.

Ahogy a mondás is tartja, minden rosszban van valami jó: ez igaz a Paragon lelövésére is, az Epic Games ugyanis igen nemes gesztust tett a játékosok felé – mindenkit kárpótolni fognak, aki bármilyen módon fizetett a játékért.

Az Epic Games mindent visszafizet a Paragon-játékosoknak

Az április 26-án esedékes leállásig egy hónap még hátra van, így aki ki szeretné élvezni a Paragon örömeit, az a következő hetekben még megteheti. A játék maradványai ráadásul a későbbiekben is velünk maradnak majd:

bejelentették, hogy ingyenesen elérhetővé teszik a Paragon összes assetjét.

Több mint 12 millió dollár értékű tartalomról van szó (ennyi pénzt öltek az assetek fejlesztésébe), amiket az Unreal Engine Marketplace-en folyamatosan fognak közzétenni az előttünk álló időszakban.

Egészen pontosan az alábbi elemekről van szó:

  • 20 karakter különböző skinváltozatokkal, animációkkal és hangokkal
  • Több mint 1500 környezeti elem
  • Egy mintapálya tesztelési célra

Ez ráadásul nem minden: a következő hetekben-hónapokban folyamatosan kerülnek majd fel az újabb és újabb assetek a piactérre, szintén ingyenesen, így a tavasz és a nyár folyamán rengeteg csúcsminőségű elemből válogathatnak majd azok, akik az Unreal Engine 4-et használják játékfejlesztésre.

Újabb elismerésre méltó gesztus ez az Epic Games-től, ismét jár nekik a pacsi!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva