Counter Strike

DeadFox vs. GameAgents 2:0 – lényegében rögtön ki is esett a magyar csapat


A V4 hazai szurkolók által talán legjobban várt meccsén gabessonék nem tudták fellobantani a továbbjutás reményét.

A GameAgents-nek komoly erőpróbát ígért rögtön az első V4-es meccs, hiszen egyből a HellRaisers ellen kellett bizonyítaniuk. A csoprot legnagyobb sztárja, a FaZe mögött ez a két együttes pályázott a második helyre, egyből el is dönthették tehát egymás között a továbbjutást.

A V4 CS:GO mezőnyéből egyébként éppen ebben a két csapatban találhatóak magyar játékosok, így egy idézőjeles “magyar rangadót” láthatott a közönség.

A meccs egyébként számos érdekes vonatkozást is tartalmazott. Gabesson és DeadFox a magyar válogatottban korábban csapattársak is voltak, míg a Zero korábban a HellRaisers-ből igazolt a GameAgents-be.

Az eredményen azonban nem igazán látszott, hogy a GA-nak bármi esélye is lenne a világranglista Top20-ban szereplő HellRaisers ellen. Az első mapon 16:6-ot, a másodikon 16:7-et kaptak gabessonék a HR-től.

Ezzel a HR 2:0-val zárta a meccset és eddigi 3 pontja (1 győzelem, 1 döntetlen) mellé újabb 4-et gyűjtött. A GameAgents továbbjutási forgatókönyve tehát úgy néz ki, hogy 2:0-ra kell verniük a Dark Tigers-t és a világelső FaZe-t is. Egyéb esetben csak a számolgatás és a csoda segíthet, de bízzunk benne, hátha van még remény!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva