League of Legends

Újdonság: Teljesen megváltozott a Manaflow Band rúna


A Sorcery rúnaág egyik legnépszerűbb rúnája változott a PBE-n.

A Manaflow Band szinte az összes mágus hős számára kötelező választás,  így a legnépszerűbb rúnák egyike. A rúna mostani állapotában képes visszaadni egy képesség mana költségét illetve ad egy kis plusz manát, miután egy elég hosszú cooldown következik. A PBE változtatásokban a rúna a mana visszatöltése helyett, a maximális mana mennyiségét növeli, illetve egy bizonyos mennyiség után a mana visszatöltődés mennyiségét is növeli.

Az új Manaflow Band Manaflow Band runeleírása a követkető:

“Minden ellenséges hőst eltaláló képesség után 25 manával nő a maximális mana legfeljebb 250-ig. Miután a hős elérte a plusz 250 manát, a rúna a maximális mana 1%-át adja vissza 5 másodpercenként.”

A cooldown 75 másodpercről 15 másodpercre csökkent, így elég hamar össze lehet szedni a plusz 250-es bónuszt.

Az új Manaflow Band egyfajta mini Tear of the Goddess-ként fog működni, ehhez azonban nem kell venni semmilyen tárgyat, így több hős számára is jó választás lehet, mint a ritkán látott Tear Tear of the Goddess, amit szinte csak Cassiopeia, Ryze és Anivia használ.

A változtatások egyelőre még nem véglegesek, de ha a Riot úgy dönt, hogy működik az új Manaflow Band, akkor a 8.7-es patchben valószínűleg be is kerül.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva