Gaming

Tornado: 3 elixir, kijátszásakor az ellenfél Pekkája darabokra üti a birodalmad

ujsagiro - 6 éve Címkék: Clash Royale, fun,

Az egyik játékos megmutatta hogy miként nem szabad használni a Clash Royale egyik legtöbb ügyességet igénylő varázslatát.

A Barbarian Barell érkezésével együtt immáron 16 varázslat található meg a Clash Royale-ban.

Némelyiküket könnyebb használni (például a Goblin Barrelt csak rádobjuk az ellenfél tornyára, esetleg épületére legtöbbször), míg másokat ennél jóval nehezebb.

Képtalálat a következőre: „goblin barrel clash royale”
forrás: Clash Royale Kingdom

Erre jó példa a Tornado, mely nem is feltétlen a sebzése, inkább a utility miatt tud fontos eleme lenni 1-1 paklinak. A lehetőségek tárháza elég bő esetében, ugyanis segítségével elhúzhatjuk az egységeket tornyunktól, ha vezetünk és mindjárt vége a meccsnek; egy helyre húzhatunk mindent, hogy aztán mondjuk egy Rockettel kivégezzük őket; vagy csak szimplán a három torony középpontjába terelhetjük őket, hogy megtriplázzuk a bevitt sebzést.

Ez utóbbi járhatott a következő videón szereplő játékos fejében is, amikor a P.E.K.K.A. nevű lapot középre pozicionálta – azonban nem számolt azzal, hogy majdnem ezreket üt ez a nehezen megölhető egység. A végeredmény? Egy elbukott torony helyett három.

Vannak ennél sokkal egyszerűbben használható varázslatok, például a Zap – az az időzítés azonban, amivel elviszi a Skeleton Army-t “Flakka” nem egyszerű.

A The Log is swarm egységek ellen jó, ezt se túl bonyolult használni, mégis egy kis szerencse és az ellenfél bénázása jól jöhet. Nem értjük minek rakta bele a guruló fába a Skeleton Army-t az ellenfél. Erre mondják, hogy “lag”.

Nektek melyik a kedvenc varázslatotok, és miért?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva