PUBG

Az új pálya lehet a megoldás a PUBG esport nehézségeire


Esports ready az új pálya?

A Playerunknown’s Battlegroundsnak van egy óriási hibája, ami miatt nem igazán működik esport játékként. A probléma az, hogy a játék egyszerűen túl nagy és egy mérkőzésben túl sok a játékos. A játék első két pályája a 8×8 km nagyságú Erangel és Miramar is egyaránt alkalmatlannak bizonyult az esport versenyek lebonyolítására, ugyanis a pálya nagysága rendkívül lelassítja az akciót, illetve túl nagy a szerencsefaktor a győzelmekben.

Ezekre a hibákra adhat megoldást a játék következő pályája, ami egy negyedakkora, 4×4 km nagyságú pálya lesz.

Az új pálya pontosan az amire a PUBG esportnak szüksége van. A kisebb pálya jóval izgalmasabbá és gyorsabbá teheti a meccseket, illetve megkönnyítené a közvetítést is, ami összességében jóval élvezhetőbb meccseket eredményezne a versenyek résztvevői és nézői számára egyaránt.

Az új pálya nemcsak az esport téren jó döntés, de a Fortnite-al folytatott versenyben is egy jó húzás lehet, hiszen ez a pálya pont azt adja meg, ami eddig nagy előnye volt a Fortnite-nak a PUBG-vel szemben, ez pedig nem más, mint a pörgős, gyors meccsek, ahol kevesebb a harcok nélküli időszak.

Ti mit gondoltok az új pályáról?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva