Counter Strike

Idén is lesz magyar csapat a Copenhagen Games mezőnyében, ráadásul az esélyeik is jók


Verhető mezőnyben kellene helytállnia a ROG Warriors ötösének, szerencsés sorsolással sokáig juthatnak a dán LAN-on.

Legutóbb az itthon szinte már kötelezőnek tűnő forgatási hullám kapcsán adtunk hírt a ROG Warriors csapatáról, most azonban egy sokkal örömtelibb eseménnyel jelentkeznek a srácok.

SpeeDy vezérletével a jól ismert gbk és bnZ féle csapat, scraddy-vel és C7upiX-szal kiegészülve végre külföldön is kipróbálhatja magát !

Ráadásul nem is egy sima garázs LAN-t választottak a nagy visszatérésre, hanem a dánok nemzetközi esport fesztiválját, a CPH Games-t. A 100.000 dolláros összdíjazású négy napos koppenhágai LAN-t 2010 óta minden évben megrendezi a város, a világ legjobb csapatait vendégül látva.

Indult már itt az SK, Virtus.pro, G2, fnatic, NiP, vagy éppen HellRaisers csapata is, hogy csak az elmúlt pár évet nézzük.

Idén is bőven lesz sztárparádé, hiszen érkezik a North, a Heroic és a Major legenda QB Fire, valamint feltörekvő csapatból is akad itt szép számmal. Epsilon, Sprout, LDLC, Rogue, és még sorolhatnánk, hiszen összesen 114 csapat regisztrált a mega LAN-ra.

Ebbe a mezőnybe veti bele magát a gbk vezette ROG Warriors, akiknek nagy ugrás lesz ez az ICL-ek után, ebben már most biztosak vagyunk. A jelenlévő csapatok skillje, a hely hangulata és a rendezvény és a díjazs mérete bőven meghaladja az itthon megszokottakat. 120.000 négyzetméternyi téren 20.000 ember, akik mind az esport versenyek miatt érkeznek. Nem is kérdés, egy ilyen helyen rengeteg értékes tapasztalatot szerezhetnek a fiatal magyar játékosok a négy nap során.

És akár meglepetést is okozhatnak, ha teszem azt egy rájátszásbeli eredménnyel a HLTV főoldalra kerülnek.

Az első csoportkör beosztását már tudjuk, itt két dán Academy csapat és egy kiejthetetlen nevű mix mellé kerültek be a ROG-os srácok:

Az ismertség persze már csak a hab lenne a tortán, a tisztes helytállás viszont mindenképp elvárás a hazai szurkolóktól, hiszen bőven vannak verhető csapatok is a 114-es mezőnyben. Hogy ne maradjatok le semmiről a magyarok szereplése kapcsán, napi tudósítással jelentkezünk majd az eredményekről. Folyamatosan jönnek majd a fotók, a kulisszatitkok, a legjobb sztorik és remélhetőleg a sikerek is Koppenhágából. Sőt még nyereményjátékot is ígért nektek az ASUS, részletek a versenyről szóló cikkekben!

Igazi LAN-hangulat, ASUS nyereményjáték, impozáns helyszín és egy magyar csapat, mi kell még?

A LAN szerdán, a CS:GO versenyek csak csütörtökön indulnak, jó utat kívánunk a ROG Warriors csapatának

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva