League of Legends

Eljött Jhin fénykora? – Akár 3500 sebzés az új Rageblade-del!


Senki sem gondolta volna, hogy éppen Jhin profitál majd a legtöbbet a tárgyból.

Guinsoo’s Rageblade átalakítása egyelőre nem sok hősnek változtatta meg a az életét, azonban van egy ADC, akinél hihetetlen jól működik az új Guinsoo, ő pedig nem más, mint Jhin.

Mivel a Guinsoo egy alapvetően támadási sebességre koncentráló tárgy,  Jhin pedig nem használja a plusz támadási sebességet a klasszikus értelemben, ezért nem csoda, hogy eltartott egy ideig, mire valaki rájött, hogy a tárgy jól működik a lövésszel. Ha jobban belegondolunk, akkor viszont rá lehet jönni, hogy Jhin passzívja miatt, az összes támadási sebesség amit a tárgy ad átalakul sebzéssé, amivel Jhin elképesztő AD-t képes elérni.

Az új Guinsoo-val Jhin képes akár az 1200-1300 AD-t is elérni!

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogyan lehetséges ez? A válasz a Ragblade új képessége, ami növeli a hős AP/AD értékét. Minden egyes “stack” duplán növeli Jhin AD-ját, a passzívnak köszönhetően, ezért a maximális 6 stack-nél Jhin igazából 12 stack-et kap. Plusz a tárgy 25 AP és AD-ját is megkapja kétszer, ami azt jelenti, hogy Jhin összesen 14 buffot kap!

Ha belegondolunk, hogy milyen, ha egy 1300 AD-val rendelkező Jhin negyedik tölténye, akkor nem nehéz megérteni miért ilyen erős ez a build. Volt olyan játékos, akinek sikerült egy 3,500-as sebzésű lövést leadni Jhin-nel, ami elég szinte bármilyen ellenfél azonnali eltüntetésére.

A jelenség valószínűleg hamarosan egy hotfix-et igényel majd, de ameddig bent van a játékban, addig próbáljátok ki ti is!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva