Hearthstone

4 évet kellett rá várni, de végre nem lesz több ilyen eset!


Sok-sok könyörgés után a Blizzard végre lép egyet az elégetett lapok kérdéskörében.

Hiába telt már el négy év a Hearthstone megjelenése óta, a maximális kézméret miatt elégetett lapok kapcsán a mai napig van egy komoly hiányossága a játéknak:

az elégetett kártyák nem látszódnak a history barban.

Azt hihetnénk, hogy ez csak akkor okoz problémát, ha nem figyelünk oda, ez azonban egyáltalán nem igaz. Íme egy viszonylag friss példa Thijs-tól, ahol olyan gyorsan történt minden, hogy tényleg nem látszódott, melyik kártya égett el a pakliból.

A játékosok nem meglepő mód régóta könyörögnek már a Blizzardnak, hogy tegyék láthatóvá az elégetett kártyákat az eseménysávban – elvégre ha minden más látszódik, akkor miért éppen ez maradna ki? Ezidáig azonban ezek a kívánalmak süket fülekre találtak…

Most végre jó hírrel tudunk szolgálni, az egyik vezető dizájner, Mike Donais ugyanis megerősítette, hogy a következő patch-től látszódni fognak az elégetett lapok. Sokat vártunk rá, de végre megkapjuk – jobb későn mint soha, tartja a mondás is.

Van benne persze némi irónia, hogy pont akkor kerül be ez a funkció a játékba, amikor átkerül Wildba a legfontosabb mill kártya, a Coldlight Oracle. Ettől függetlenül a jövőben is hasznos infó lesz ez, hiszen bármikor adódhat olyan szituáció, amikor égetni fogunk – maradnak még lapok a játékban, amikkel erre lehet kényszeríteni az ellenfelet.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva