Hearthstone

Hova lesz jó? (#11) Coffin Crasher


Egy nagyon erős Deathrattle kártyát kap a Blizzard az új kiegészítőben.

Március 27. és április 9. között napi szinten több új lapot is be fognak mutatni az új Hearthstone-kiegészítőből, a The Witchwoodból. Rögtönzött lapelemzéseinkben egyesével megvizsgáljuk az újonnan bemutatott kártyával, azt kutatva, hogy milyen környezetben állhatják majd meg leginkább a helyüket.

Coffin Crasher

Priest, minion | 6 mana, 6/5 | Deathrattle: Megidéz egy Deathrattle miniont a kezedből.

Eddig is voltak arra utaló jelek, hogy a Blizzard a Deathrattle vonalat fogja erősíteni a Priest esetében az új kiegészítővel. A legújabb lap, a Coffin Crasher pedig szintén ezt bizonyítja – az egyik legerősebb kártyáról van szó az eddig bemutatott lapok közül.

Az elmúlt időszak a Hearthstone-ban egyértelműen a “csaló” lapokról szól: azokról, amik óriási tempóelőnyt termelnek, gondolván itt a Barnes + Y’Shaarj és a Possessed Lackey + Dark Pact kombókra vagy éppen a Call to Arms-ra. Most úgy tűnik, a Priest is kap valami hasonlót, a Coffin Crasher ugyanis szintén megadja a lehetőséget arra, hogy korán kicsaljunk a kezünkből egy drága lényt.

Szerencsére emellé nincs (még) 1 manás aktivátor lap, mint a Warlock esetében, de azért így sem lesz rossz, amikor a hetedik körben (vagy ha nálunk volt a Coin, akkor a hatodikban) ki tudunk tenni ezzel egy Obsidian Statue-t a kezünkből. Mivel a kezet nézi, illetve saját magát is ki tudja tenni, ezért nem lesz annyira konzisztens, mint a Voidlord kombó, de a kéz megfelelő alakítása mellett ez nyilván nem fog akkora nehézséget okozni.

A fő kérdés az, hogy miként fog kinézni a Deathrattle pakli a Priest esetében: a Quest köré épül majd, viszonylag sok ilyen lénnyel, vagy kifejezetten az Obsidian Statue kombóra igyekszik majd építeni? Ez még a jövő zenéje, ami természetesen nagyban függ majd a többi új laptól is…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva