PUBG

Egeret és billentyűzetet használó játékosok dominálják a mobilos PUBG-t


Ez fairplaynek aligha nevezhető.

Néhány játékosnak egyszerűen túl jól megy a mobilos PUBG, hogy hihető legyen. Ezúttal nem a csalás van a dolgok hátterében, mint a PC verzió esetében, hanem arról van szó, hogy néhány játékos billentyűzettel és egérrel játssza a mobil játékot.

Habár ez nem a klasszikus értelemben vett “csalás”, ettől még ez ugyanakkora bűn, mivel ugyanúgy igazságtalan előnyhöz juttatja a használót. Gondoljunk csak bele mennyivel nehezebb egy érintőképernyőn irányítani, mint egy egér és egy billentyűzet segítségével, így nem csoda, hogyha az ezzel a “csalással” élő felhasználók dominálják a mobilos játékot.

Miután fény derült a trükkre, rengeteg mobilos játékos háborodott fel és kezdte követleni, hogy tiltsák ki a billentyűzet használókat. Mivel egyelőre nincs módszer az ilyen játékosok kiszűrésére, így itt is elkezdődött ugyanaz a macska-egér játék, ami a PC verzió és a csalók között megy már egy ideje.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy ha ezek a játékosok egérrel és billentyűzettel szeretnének játszani, akkor ezt miért nem a számítógépen teszik? A válasz nagyjából ugyanaz, mint a csalók esetében. Ezek a játékosok csak az igazságtalan előny megszerzése érdekében teszik amit tesznek, ami egy mobilos játék esetében különösen érthetetlen, hiszen miért akarna csalni bárki is egy telefonos játékban?

Vannak dolgok amiket az egyszerű ember soha nem fog megérteni. Nektek mi a véleményetek erről az igazságtalan előnyteremtésről?


Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva