Hearthstone

Emlékeztető: már csak két hétig szerezhető meg az ingyenes C’Thun


Ha még nincs ott a gyűjteményetekben az Ősi Isten, akkor érdemes kiütni, amíg még lehet!

A veteránoknak bizonyára nem mondunk sokat vele, az újonc játékosok számára azonban fontos lehet az információ:

már csak két hétig szerezhető meg az ingyenes C’Thun!

 

Hogy lehet megszerezni?

Még két évvel ezelőtt, a Whispers of the Old Gods kiegészítő megjelenésekor a Blizzard egy igen kellemes húzással lepte meg a Hearthstone játékosokat, az első pakk mellé ugyanis mindenki megkapta a fenti Legendary lapot, illetve két darab Beckoner of Evil kártyát, hogy legyen mivel használni.

Lényegében tehát egy 100 goldos befektetésről van szó, amiért cserébe megkapjuk az említett lapokat. Nincs más dolgod, mind venni egy Whispers of the Old Gods pakkot, és már jön is a C’Thun + a 2 Beckoner of Evil.

Miért éri meg?

Az említett lapok hamarosan átkerülnek a Wild módba, illetve az Old Gods csomag sem lesz kapható a játékon belül. Joggal merül fel tehát a kérdés: miért éri meg egy kezdőnek kifizetni 100 goldot olyan lapokért, amiket már csak két hétig használhat? A kulcsszó a dust.

Jelenleg még nincs hivatalos információ, hogy be lehet-e majd törni ezeket a lapokat. A múltbéli tapasztalatok elég vegyesek, de jelentős esély van rá, hogy működni fog a dolog.

Márpedig ha működik a Disenchant, akkor az 410 dustot jelent 100 goldért cserébe, plusz a vásárolt pakkban lévő lapok dust értéke.

Márpedig ez egy elég jó kis befektetés egy kezdőnek, így ha még nincsenek meg az említett lapok, akkor érdemes kihasználni az április közepéig érvényes akciót.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva