Hearthstone

Ingyen Volcanosaur – egy remek húzás, amit most is simán megléphetne a Blizzard


Mi lenne, ha megint idő előtt elszórakozhatnánk az új mechanikákkal?

Nem vádolhatjuk azzal a Blizzardot mostanában, hogy nem elég bőkezűek, hiszen ezekben a hetekben több mint egy tucat ajándék kártyapakkot osztanak ki mindenkinek a napi Questekért. Van azonban egy korábbi akció, amit nagyon szívesen látnánk újból, remek ötletnek bizonyult ugyanis annak idején.

Aki játszott már egy évvel ezelőtt, az bizonyára emlékszik arra, hogy a Journey to Un’Goro megjelenése előtt, április 5-én mindenki kapott egy arany Volcanosaur kártyát. Apró meglepetés volt ez csupán, hiszen mindössze egy ritka lapról volt szó, nem egy Legendary-ről. Ugyanakkor két okból is szuper megoldás volt:

  • Napokkal a kiegészítő megjelenése előtt játszhattunk egy új lappal, ami kicsit felpezsdítette a játékot és a metát.
  • Idő előtt kipróbálhattuk, mit tud az új képesség, az Adapt.

Az új kiegészítő, a The Witchwood kapcsán ismét felmerülhetne valami hasonlónak a lehetősége, hiszen ezúttal két új kulcsszó is érkezik a játékba, a Rush, illetve az Echo, melyek közül utóbbi különösen izgalmasnak ígérkezik, számtalan kombólehetőséggel. Ha a Blizzard idő előtt megadná az esélyt, biztosan még tovább tudnák növelni a hype-ot a kieg előtt.

Nem a Volcanosaur volt egyébként az egyetlen lap, amit már a megjelenés előtt “elpostázott” a játékosoknak a Blizzard. A tavalyi BlizzCon után, november 6-án mindenki kapott egy ajándék Legendary lapot, Marin the Foxot, melyet azóta ugyan már kevesen használnak, abban a néhány napban viszont rengeteg pakliban ott volt, mindenki azt próbálgatta, mit lehet belőle kihozni.

Az említett példák is jól mutatják, hogy olykor egyetlen (ráadásul nem túl erős) lap is óriási érdeklődést tud kiváltani a játékosokból. Meglátjuk, hogy a Blizzard tartogat-e esetleg újabb hasonló meglepetést április első napjaira…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva