Gaming

Az ASUS egy szörnyen vékony laptoppal és egy morcos egyedi gamer PC-vel borzolja a kedélyeket


Az ASUS ROG ezúttal egy rendkívül vékony laptopot és egy igazán egyedi PC-t mutatott be.

Az ASUS ROG ismét megdobogtatja a gamerek szívét az új termékeivel, a most bemutatott Zephyrus M annak ellenére, hogy rendkívül vékony, az erő természetesen nem hiányzik belőle, akár GTX 1070-et is választhatunk az i7-8750H mellé. Akik pedig FPS-sel játszanak, azoknak a legnagyobb élményt a 144 Hz-es IPS panel fogja nyújtani, aminek a válaszideje is csupán 3 ms, a betekintési szögekkel pedig nem lesz probléma, köszönhetően az IPS kijelzőnek. Természetesen az RGB világítást sem felejtették ki belőle.

A Zephyrus M júniustól lesz kapható hazánkban, a végfelhasználói ára pedig várhatóan bruttó 599 900 Ft-nál fog kezdődni.

A másik újdonság az egy asztali PC, amely a Huracan (G21) nevet kapta és már első ránézésre látszik, hogy nem egy hagyományos házzal van dolgunk, sikerült meglehetősen egyedire faragni a gépházat és nem ez az egyetlen különlegesség a géppel kapcsolatban.

A Huracan egy egyedi mágnessel biztosított oldalsó fedéllel rendelkezik, mely megkülönbözteti a többi gamer asztali számítógépektől. Ezt az összecsukható oldalsó fedelet ki lehet nyitni, hogy több levegő jusson a rendszerbe, ezzel javuljon a CPU és a GPU teljesítménye és az Aura fényeffektusok is íly módon aktiválhatók. A belseje pedig a szokásos módon ezúttal is elég combosra sikeredett, a processzor az akár egy 6 magos+6 szálas i7-8700 is lehet, de az olcsóbb verzió esetén az i5-8400-at is választhatjuk, de a 6 magot itt is megkapjuk. A videókártyák tekintetében pedig a GTX 1060-1070-1080 között lavírozhatunk, memóriából pedig a 32 Gb a maximum.

A ROG Huracan (G21) hazai megjelenése júliustól várható, a végfelhasználói ára pedig egyelőre ismeretlen.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva