Counter Strike

Végre! A Trust Factor úgy néz ki akkor is működik MM-en, ha be sem kapcsoljuk


Érdekes dolgot árult el a Valve egyik programozója, teljes tévedésben éltünk eddig a Trust Factor kapcsán. Van remény a csalók ellen.

A Trust Factor kapcsán a megjelenéskor azt írta a Valve, a non-Prime meccseken alkalmazzák csak az új karma rendszert. Aki a Prime-ot választja, oda nem kerül be az újítás, hiszen ott egyébként is kevesebb a csaló. Ezzel gyorsan elérték, hogy az új karmarendszer nem is nagyon érdekelt senkit.

Maradt mindenki a Prime-nál, hogy minél inkább elkerülje a csalókat.

Azt viszont senki nem értette, miért nem mehet egyszerre a kettő, a nagyobb biztonságért? A Valve egyik programozója azonban most elszólta magát és kiderült, a Trust Factor bizony minden meccsen ott van:

Fogalmunk sincs, ezt az információt miért tartotta eddig vissza a Valve, de most hogy tudjuk, sokkal bátrabban merünk majd MM-re járni.

Nem kérdés ugyanis, hogy innentől kezdve csak Prime meccsekre szabad járni MM-en.

Eddig ott volt a dilemma, hogy melyik védelmet, melyik játékosszűrőt alkalmazzuk. A Prime accountos lehetőséget, vagy a Trust Factor karma rendszerét? Mostantól azonban tisztában vagyunk vele, hogy egyszerre is választhatjuk a kettőt. Ha Prime meccset játszol, akkor nem csak olyan ellenfeleket és csapattársakat kapsz, akik szintén Prime accounttal rendelkeznek, hanem:

Akik ugyanannyi órát tesznek bele a CS:GO-ba, mint te.

Akiket ugyanolyan gyakran reportolnak, mint téged.

Akik ugyanolyan Steamen belüli szinttel rendelkeznek, mint te.

Ugyanolyan visszajelzéseket kapnak a profiljukra, mint te.

Aki komolyan veszi az nem kap trollokat, aki csal, az meg kapjon csak másik csalót maga ellen. Van tehát fény az alagút végén! Azt nem tudjuk, mióta él a két rendszer egyszerre, hiszen a Trust Factor bevezetésekor a Valve világosan kimondta, a kettő együtt nem megy. Most azonban kiderült, hogy mégis, szóval érdemes figyelni az eredményt, kevesebb-e a csaló MM-en az utóbbi időben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva