Counter Strike

RIP C9? Ska visszajött és elkenték az SK-t elég keményen


Lement az első SK vs. C9 meccs, de senki sem erre a végeredményre számított.

Tegnap érkezett a hír, hogy FNS lesz a 4. a Cloud9-ban, de még így sem volt teljes a csapat, ugyanis Stewie lelépett az SK-ba, Skadoodle pedig szögre akasztotta az egeret, így jelenleg négyen maradtak a csapatban. Az első SK vs. C9 mérkőzésre nem kellett sokat várni, ugyanis az ECS Season 5-ben éjfélkor találkozott a két csapat, ennek örömére Ska is levette az egeret a polcról.

Mindenki arra számított, hogy a Stewie-val kiegészült SK majd földbe döngöli a Cloud9-t, ám nem ez lett a vége.

Az első pálya végeredménye | Forrás: HLTV

Az első pálya a Cache volt, itt az SK kezdett a T oldalon, viszont valami nagyon nem ment náluk, hiszen annak ellenére, hogy mekkora T map a Cache, csupán 4 kört tudtak lehozni, A maradék 5 kört pedig könnyedén hozta a C9, így az első pálya végeredménye 16-6 lett, ami pedig még érdekesebb, hogy a visszatérő Ska 21-9-be lőtte magát, míg Stewie csupán 7-et lőtt az egész meccsen.

Inferno végeredménye | Forrás: HLTV

Az inferno már nem volt ilyen egyszerű a C9 számára, először T oldalon kezdtek, ahol csupán 5 kört tudtak hozni, de az oldalcsere után nekik is sikerült hozni az SK által reprezentált teljesítményt, ami 10 kört hozott a csapatnak, így már pörgött is az overtime. Azért itt már ment az adok-kapok, Stewie előkapta a troll formáját és lekéselte Ska-t.

Amit persze Skadoodle sem hagyott szó nélkül, később ő is leültette Stewie-t keményen.

A hosszabbításban pedig sikerült előnyre szert tenni, ami viszont tényleg csak egy hajszálon múlt, így 10-7-tel a C9 nyerte az Infernót is, tarik mellett pedig itt is Ska volt a 2. legjobb játékos, Stewie pedig itt is legalul van a tabellán. Valószínűleg még nem a legjobb az angol kommunikációja a csapatnak, de többek szerint Skadoodle keze van a dologban, de ez egy csapatjáték, szóval egy emberre nem igazán lehet fogni a győzelmet, de az biztos, hogy nagy szerepe volt Ska-nak ebben a mérkőzésben.

Az arcod, amikor visszatérsz az inaktivitásból és 21-9-be lövöd magad Stewie ellen

Azt még kiemelnénk, hogy a meccsek nem BO2-esek voltak, hanem 2 db BO1, így rögtön két winnel kezdte a C9 az ECS szezonját.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva