PUBG

Vigyázat! Egyre több a PUBG skinekkel foglalkozó gambling oldal


Ebből a buliból a PUBG sem maradhat ki. A gambling és ami mögötte van.

Korábban, amikor még a CS:GO virágkorát élte az a CSGO Lounge-os időszakra tehető, ekkor ugyanis tudtunk skinekkel fogadni a mérkőzésekre, emiatt pedig sokkal többen nézték a kisebb meccseket is. Aztán amikor már mindenki ráállt a játékosok lehúzására a különböző gambling oldalakon keresztül, ekkor a Valve bekeményített és felszámolta a legtöbb fogadó és gambling oldalt. A PUBG esetében viszont ez nem történt még meg és mivel itt nem igazán megy az esport része a játéknak úgy, ahogy kellene, ezért a mérkőzésekre való fogadás még nem terjedt el, viszont a gambling oldalak már gyarapodnak rendesen.

Minden idők legnagyobb scammere rács mögött! 100 000 $-t scammelt be!

Ahol skin van, ott pénz is van

Alapból nem is gondolunk bele, hogy mennyire megéri ezeknek az oldalaknak a fenntartása, igazából ha vannak felhasználók, akkor ömlik a pénz. Erre a legjobb példa, hogy a legnagyobb Counter-Strike-kal foglalkozó oldal, a HLTV főszponzora is egy gambling oldal. Persze kergethetjük magunkat abba az illúzióba, hogy vannak tisztességesebb és kevésbé tisztességes oldalak, amiben van valami igazság, de azt nem szabad elfelejteni, hogy mindegyik gambling oldal a pénzükre hajt.

Nem látunk bele a működési mechanizmusába

Hiába vannak kiírva az odds-ok, a nyerési esélyeink, de soha nem fogjuk megtudni, hogy mik is a valódi esélyeink.

De láttam egy videót YouTube-on, ahol simán lehetett nyerni

Sajnos ezek a gambling oldalak fizetnek a youtubereknek, hogy mutassák be az oldalt. A bökkenő ezzel csupán annyi, hogy egy úgynevezett rigged oldalon keresztül teszik mindezt, ahol sokkal jobbak a nyerési esélyek. Ezt az oldalt viszont mi nem érhetjük el, ezért kár ennek bedőlni. Sajnos sok youtuber eladja magát ezekkel a videókkal és ezáltal a nézőiket csapják be, ami finom szólva nem szép dolog.

Mekkora átverés is ez?

Egy olvasónk az alábbi beszélgetést küldte nekünk, amiből kiderül, hogy az olvasónknak az lett volna a feladata, hogy hirdesse az oldalt, illetve a skinjeivel fogadjon itt. A jutalma pedig heti 300 $ lett volna, ami heti 75 000 Ft, ez havonta 300 000 Ft-ot jelent, ami egyáltalán nem rossz fizetés, főleg, hogy nem igazán megterhelő elvégezni, cserébe viszont fel kell adnunk az elveinket.

A fizetés nem lett volna rossz

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva