League of Legends

Hashinshin félelmetes 2v1-et hozott le Camille-lal


Pedig nem volt élete meccse a toposnak, mindez a statján is meglátszik...

Ez a kis klip tökéletes bizonyíték arra, hogy egy szörnyű stat nem jelent semmit, ha a játékos tisztában van a karaktere határaival.

Aki nem ismerné a játékost, ő Hashinshin, egy amerikai streamer. Fő pozíciója a felső ösvény, ahol már évek óta meghatározó eleme az NA high-ELO-nak. Korábban többször volt Master és Challanger is, mostanában inkább Diamond körül játszogat, de ez biztosan javulni fog a szezon végére. Ő is, mint Tyler1, elsődlegesen a megkérdőjelezhető vérmérséklete miatt vált híressé, ám Hashinshin sosem “tolta annyira túl” mindezt, mint Tyler. Inkább a stream közben szokott kiakadni a társaira és a Riot Games-re, ez utóbbira sűrűbben, s ami érdekes ezekben a mondandókban, hogy javarészt igaza is van. Ízig vérig toposként meg is van a véleménye a pozícióról, erről bővebben nyilatkozott imaqtiepie-nak és Scarra-nak a Beyond the Rift-ben.

Aki jól beszéli az angolt mindenképpen hallgasson bele az adásba, ugyanis nem csak sok érdekesség hangzik el, szerencsére van egy egészséges humorérzéke is a játékosnak…

A Beyond the Rift adásban egyébként elmondja Hashinshin, hogy az egyik kedvenc karaktere Camille, aki ráadásul meglehetősen jól illeszkedik a mostani metákba. Ezt bizonyítja a klipben is, amikor bemutatja, hogy mennyit tud jelenteni egy kiváló E+Flash gap closer kombináció, valamint, hogy micsoda burst-re képes a Q auto attack resettel a karakter. Szegény Kassadin biztosan kivágta a klaviatúrát az ablakon, ugyanis az első kombináció után a topos 52 HP-val úszta meg. Torony alatt és egy érkező ellenséges Sonával már nem sok esélye volt a midesnek, követte Vayne-t és ahogy azt kell, elhalálozott.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva