League of Legends

Ingyen God Staff Jax-eket osztogat a Riot Games

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: ingyen, Jax,

Nagyon úgy néz ki, hogy egy új promóciós formát próbálgatnak Twitch-en.

Rendesen rákapcsoltak mostanában a kiadók a Twitch partnerségre. Nemrégiben 2018 legközkedveltebb játéka, a Fortnite Battle Royale őrjítette meg a közösséget egy ingyenes Twitch Prime akcióval, a végeredmény pedig nem is lehetett volna kifizetődőbb. Már hónapok óta a legnézettebb játék a stream oldalon a Fortnite, így a Prime feliratkozóknak ingyen skineket osztogatni óriási ötletnek bizonyult. Pillanatok alatt az egekbe szökött a Twitch Prime felhasználók száma, ami ebben az esetben, mind a Twitch-nek, mind pedig az Epic Games-nek hatalmas hírverést hozott.

Ezt a hullámot tervezi meglovagolni a Riot Games is, ugyanis bejelentették, hogy a török szerveren ingyenes God Staff Jax kinézeteket fognak osztogatni a török bajnokság döntőjének idején azoknak, akik jól válaszolnak a Twitch chat-en feltett kérdésekre, valamint emellett összekötik a Twitch felhasználóiak a League of Legends account-jukkal. Valószínűleg nem kell agysebésznek lenni ahhoz, hogy helyesen válaszoljanak a játékosok a feltett kérdésekre, elvégre ez egy promóció, aminek az a célja, hogy minél többen nézzék a bajnokság Twitch közvetítését. Ettől természetesen még létezni fog Youtube stream is, de mivel a Riot Games-nek a Twitch-csel van partnersége, ezek az apróbb pluszok csak és kizárólag a streamer platformon lesznek elérhetők.

Aki már birtokolja a török szerveren a God Staff Jax kinézetet, azok Battle Boss Brand-et kaphatnak az akcióból, ha mindkettő kinézet megtalálható a felhasználón, akkor 5 darab Hextech Set-et lehet “összeválaszolni” a közvetítés során.

Most sokan felhördülhettek, hogy ez az ajánlat kizárólag a török szerverre érvényes, viszont itt hozzátennénk egy nagyon fontos dolgot, a “MÉG”-et. Nagy valószínűséggel ez a promóció béta tesztje lesz, nem szeretne a Riot egyből a mély vízbe ugrani egy NA vagy EU LCS döntővel.

A League of Legends nézettsége összességében folyamatosan csökken, ezt pedig nem szeretné a Riot hagyni. Az ilyen jellegű közvetítések alatti ajándékok már a Counter Strike: Global Offensive Major bajnokságokon is óriási nézőszámokat produkálnak, ráadásul ott véletlenszerű a ládák osztogatása, itt mi magunk kovácsolhatjuk majd a saját sorsunkat a jó válaszainkkal.

Egy szó mint száz, ha a török szerveren van egy felhasználód, akkor a hétvégén bőven nagyot tudsz lendíteni annak értékén, ha pedig nincs, akkor vagy készíts egyet, vagy pedig reménykedj, hogy jól alakuljon a Twitch x Riot Games kooperáció és a nagyobb bajnokságok, valamint a nagyobb szerverek is kaphassanak ezekből a pluszokból.

A hivatalos bejelentést és “játékszabályt” itt lehet olvasni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva