Counter Strike

Fegyver mentésből csillagos ötös, pasha egy igazi Rambo


Most megtanulhatjuk mi kell egy kör biztos túléléséhez. A tanári katedrán ezúttal Papito osztja az észt és a killeket.

Pasha embertelen mentésének tanulságát két részre bontanánk. Először is tökéletesen bemutatja nekünk, mire kell figyelnünk egy ilyen nehéz szituban, ha fegyvert akarunk menteni:

  • Először is a legfontosabb, hogy minden kill után válts pozit! Így az ellenfél nem akad könnyedén a nyomodra, a meglepetés előnye neked dolgozhat, nem tudnak leinfózni.
  • Pasha tudatosan mindig arra mozdult egy-egy kill után, ahonnan az áldozat érkezett. Ha könyvtárba jött valaki A-lerakó felől, kiment A-ra. Ha érkeztek CT kezdőről, visszakerült CT kezdőre és így tovább.
  • A végső, legkritikusabb szakaszban tarts le! Az ellenfél futva menekülésre számít, trappolva kergeti pashát, aki viszont hidegvérrel letart és belövi az ACE-t.

A másik tanulság egy ilyen hőstett következményei, amik sokkal fontosabbak, mint az a kör, amikor a mentés történik. Hiszen pasha nem hozta le a kört, 9:3 lett az ellenfél javára.

De azáltal, hogy mentett egy AWP-t és az összes fegyót ellőtte az ellenféltől, totálisan berombolta a gazdaságukat.

A félidő hátralevő részében pedig innen már csak a lengyelek nyertek kört, 9:3-ról 9:6-ra zárkóztak. A fordulat egyértelműen ez a pasha ACE volt, a mentett fegyverrel. Érdemes tehát a legvégsőkig kitartani és harcolni, még 1v5-ben is. Bármikor alakulhat úgy, hogy ez dönti el a további körök sorsát.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva