Counter Strike

Cпасибо Bence: 12 milliót kaszált a HellRaisers, DeadFox lett a döntő legjobb játékosa


Hatalmas sikert aratott a HR a StarLadder meghívásos versenyén, egy hihetetlenül izgalmas döntőn verték a North ötösét.

Ha szerények akarnánk lenni szívesen mondanánk azt, hogy nehéz feladatot hajtott végre a HellRaisers a 100.000 dolláros Bets.net Masters kupa megnyerésével.

De ez nettó hazugság lenne, mert DeadFox-éknak egyáltalán nem volt nehéz dolguk.

Hiába volt ott a mezőnyben a lassan magára találó Virtus.pro, a Majort megjárt Gambit és a North, valamint a szintén sokadik virágzását élő GODSENT, a HR tarolt a LAN-on.

A felső ágon még mapot sem vesztettek, így érkeztek el a kupa nagydöntőjéhez, ahol ismét a North jött velük szembe alsó ágról. Ezuttal a dánok jobban összeszedték magukat, de a visszavágáshoz még ez is kevés volt.

A HellRaisers kiélezett 2:1-el ugyan, de behúzta az utolsó és egyben legfontosabb meccset is a versenyen!

Bár az ellenféltől két jobb statisztikájú játékos is akadt, mivel a HR lett a bajnok, DeadFox lett a döntő MVP-je. 68 killel segítette a csapatot, és nem csak egy mapon szaladt meg a keze,

mind a három pályán övé volt a legjobb rating a HR-ből. Magas szinten és végig kiegyensúlyozottan játszott tehát a magyar support.

A döntő harmadik mapja kifejezetten izgalmasan alakult, hosszabbításban dőlt csak el, kihez kerül a trófea. Ráadásul a North-nak jobb esélyei voltak a végső győzelemre, de a HR hihetetlenül hajrázott. 13:13-nál bondik még egy 1v4-et is lehozott:

Megérdemelten nyert tehát a HR, és öröm látni, hogy DeadFox is tud még világklasszis szinten játszani. Az utóbbi időben ritkábban villantotta eddig ezt a formát, reméljük mostantól lendületben marad. Szükség is lesz rá, hiszen az ESL Pro League-ből még jó pár meccs hátra van.

A HellRaisers az trófea és az 50.000 dollár mellé a következő StarSeries meghívásos versenyre is beülőt nyert ezzel, dupla lehet tehát az öröm a csapatban!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva