League of Legends

A hibrid lövész az új trend? – Így néz ki egy koreai Kai’Sa


Koreában már dübörög a Kai'Sa Hype-train!

 

Kai’Sa szépen lassan átvette a legerősebb ADC helyét a legutóbbi buffok után. Legtöbben Koreában használják ki a hősben rejlő potenciált, ott ugyanis elképesztően jól teljesít. Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan játsszák a koreaiak Kai’Sa-t.

Kezdésnek máris egy meglepő tárgyat választanak, ugyanis Koreában a Doran’s Ring Doran's Ring az általános kezdés Kai’Sa számára. Azért választják ezt a tárgyat, mert Kai’Sa képességei AP-ból is sebeznek, így a gyűrű elég szép plusz sebzést ad a játék elején plusz még a manából is lassabban fogyunk ki. Jhin után szabadon…

Most térjünk rá a rúnákra és a buildre:

A Fleet Footwork egyértelműen a legjobb keystone Kai’Sa számára, mert az ösvényen még annyira nem erős, ám a rúna segítségével viszont könnyebben átvészeli ezt a nehezebb játékszakaszt. A többi rúnáról nem nagyon érdemes beszélni, mert igazából általános választások szinte minden ADC számára, s itt most a legjobb lehetőségekről beszélünk.

A Buildet mindig Guinsoo’s Rageblade-del és a Death’s Dance-szel kezdjük, ez a két tárgy elengedhetetlen egy Kai’Sa buildben. Ha megszereztük ezt a kettőt akkor utána érdemes egy Nashor’s Tooth-t venni, ami további támadási sebességet és egy kis AP-t biztosít számunkra. Ez a kezdés azért működik  rendkívül jól, mert Kai’Sa képességeinek erősítéséhez el kell érnünk 100 AD, 100 AP és 100% bónusz támadási sebességet, ezt pedig nem sok kombinációval tudjuk megtenni, így viszont  mindenből meglesz a megfelelő mennyiség. Befejezésnek egy Runaan’s Hurricane, hogy még erősebbek legyünk a csapatharcokban és végül egy Guardian Angel, hogy nehezebben tudjanak kivenni a harcból.

A koreaiak csodákat művelnek ezzel a build-del, próbáljátok ki ti is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva