Fortnite

FortniteBR – Minden, amit a v3.5.0-ról tudunk eddig!


Hamarosan megérkezik a legújabb frissítés, ami akár egy teljesen új lendületet is adhat a játéknak.

Amerikai idő szerint a Fortnite: Battle Royale legújabb frissítése április 11-én, szerdán, hajnali négykor lesz elérhető. Tehát ma, s mindez azt jelenti, hogy nálunk is beindul majd a frissítési folyamat, egészen pontosan délelőtt 10 óra környékén lehet számítani a v3.5.0 érkezésére.

A legújabb frissítés több idegesítő bug-ot javítani fog, ezzel biztosan nagyot fog dobni a játékélményen, valamint bevezet egy új gránát típust, a Port-a-Fort-ot, amiről igazából mi magunk sem döntöttük el, hogy jót fog-e tenni a játéknak. Egy biztos, a bemutató videó alapján meglehetősen hasznos tud majd lenni egy szorultabb helyzetben, vagy a játék vége környékén, amikor a semmiből fel kell húznunk magunk köré egy bázist.

Port-a-Fort

 

Ennyit a legnagyobb durranásról, a Port-a-Fort mellé érkezni fog egy halom bug fix is, valamint egyensúly változás. Az egyensúly változások egyik legérdekesebb és leginkább várt módosítása, a Guided Missile alakítgatása lesz.

Guided Missile változás

Ezt a változást reddit-en jelentette be Chris Attalus, az Epic Games közösségi koordinátora. Egészen pontosan nem lehet tudni, hogy milyen jellegű módosítás fog érkezni az irányítható rakétára, ám azt elárulta a koordinátor, hogy a játékos visszajelzések alapján döntöttek úgy, hogy alakítanak rajta egy kicsit. A hivatalos frissítésjegyzékig ennél többet nem fogunk tudni mi sem, kíváncsian várjuk mit hoz össze ezúttal az Epic módosítás téren.

Változnak a Csapda hangok

De csak és kizárólag pozitív irányba. A v3.5.0 után meg fogjuk tudni különböztetni a csapattársunk által felhelyezett csapda hangját és az ellenségek által felhelyezett csapdák hangját.

Végül az egyik legfontosabb pont, a Bug javítások

Lebegő fegyver és építésképtelenség, remélhetőleg egy életre eltűnnek!

Talán nincs is annál idegesítőbb jelenleg a játékban, amikor egy szorult helyzetben, gyorsan kell váltogatni a fegyvereinket és az építő nézetet, ám egyik sem működik úgy ahogy kéne. A gyors fegyverváltogatás végeredményeként a levegőben hagyjuk a fegyverünk és védtelenül állunk egy agyon-fegyverezett ellenfél előtt, vagy amikor éppen nagy építkezésekben vagyunk, cserben hagy a tudás és ugyan van nyersanyagunk, a játék nem hajlandó építeni nekünk semmit. Mind a két komolyabb bug javításra kerül a v3.5.0-ban, így szépen lassan visszaállhat majd a régi rend!

Az építkezés oldalára érkezik még egy bug fix, ez azt a hibát fogja javítani, amikor alakítani akarjuk a saját struktúránkat, ám azt a játék nem hagyja valamiért. A frissítés után, újra minden zökkenőmentes lesz.

Konzolos teljesítmény javítások

Az elmúlt néhány frissítés több ízben is megterhelte a konzol játékosok verziójának teljesítményét. A v3.5.0-ban igyekeznek ezt az Epic-nél javítani, remélhetőleg a mostani frissítésbe tervezett javítás-csomag elegendő lesz.

Továbbá javításra kerül a véletlenszerű kontroller rezgés problémája is, ugyanis néhány konzol játékosnál váratlan időszakokban, a semmi okán kezdett el rezegni a kontroller, ez pedig több helyzetben is zavaró lehetett, roncsolta a játékélményt.

A Rabbit Raider skin vizuális javítása

Javításra kerül egy hiba, ami a skin füleit érintette az elmúlt napokban. Ha minden igaz ez a módosítás javíthatja a Raven skin vizuális bugjait is.

A frissítés tehát bőven hoz majd változást, s a fent leírtak csak előrejelzések, valószínűleg a lista bővülni fog, amint megjelenik a hivatalos frissítésjegyzék. Komoly teljesítménybeli javulásra lehet majd számítani mind konzolon, mind pedig PC-n!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva