Fortnite

Ingyen tartalmakkal kompenzálja a szerverproblémákat az Epic Games


Egy napra teljesen megborult a játék, a v3.5.0 után kaotikus szerverállapotok jelentek meg. Ezt a jövőben jóvá teszi az Epic.

Az Epic Games egy blog bejegyzésben jelentette be, hogy mind a Fortnite: Save the World, mind pedig a Fortnite: Battle Royale játékosok ingyen tartalmakkal fognak gazdagodni a jövőben a tegnapi szerverproblémák miatt.

“Rendesen elszúrtuk. Viszont hálásak vagyunk azért, hogy ilyen fantasztikus és türelmes játékosaink vannak, akiket kompenzáció gyanánt megajándékozunk a hétvégén ingyen tartalmakkal!”

Amit felajánlottak a fejlesztők a következő:

  • A Battle Royale játékosoknak egy ingyen és bérmentve beszerezhető Back Bling-et fognak aktiválni a boltban, amit bárki feloldhat a felhasználójához.
  • A Save the World játékosok is kapnak ingyenes tartalmat a boltba, ők egy Troll Stash Llama-t nyithatnak meg fizetés nélkül.

Sőt, ezek mellett a tartalmak mellett Seasonal Gold és Battle Star osztogatás is lesz, ez is a kompenzációs hullám részét fogja képzeni, ám mivel ezeknek az aktiválásához újból szerverleállást kellene eszközölniük a fejlesztőknek, a blogbejegyzésükben jelezték, a jövőheti frissítésbe fogják beépíteni ezt a lehetőséget.

A blogbejegyzésből úgy tűnik, az ajándék Back Bling a “Rust Bucket” névre hallgató, már korábban adatbányászok által felfedett táska lesz! (De persze még minden változhat.)

 

 

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva