PUBG

Kértük, megkaptuk! – Kiszivárogtak a Pan skinek!


Kiszivárogtak az új skinek, ezúttal pan is van az újak között, méghozzá egy régi ismerős is feltűnik a pakkban.

Az adatbányászok ismét jó munkát végeztek, sikerült ezúttal is újat mutatniuk, először pedig alig tudtunk hinni a szemünknek. Akik követik a redditet és a közösség óhajait, azoknak egyből beugrik, hogy melyik nőtte ki már-már mémmé magát a következők közül.

Az új skinek | Forrás: PUBG Tracker

Aki a Target Practise-re tippelt, az nyert, utoljára még poénból ajnározta mindenki, a dizájnereknek viszont úgy tűnik tetszett az ötlet, így hát behozták a játékba. De ezen kívül egy másik Pan skin is feltűnt a bányászat során, ez pedig ezüst színben pompázik és a “The Olive Branch” nevet kapta. A paneken kívül jön még az ezüst színű UMP és Tommy Gun, akinek pedig az arany skinek bejöttek, az örülni fog, hiszen jön az arany bevonatú Groza és AWM skin is. Ezeken kívül pedig a Shark Bite mintázat is felütötte a fejét, az biztos, hogy Kar98k-ra és M16-ra fog érkezni, ami a karon elég érdekesen mutat, de az M16-hoz egészen passzol.

Persze még nem biztos, hogy el is hozzák ezeket a játékba, de a múltból ítélve nagyon valószínű, hogy hozzácsapnak még jó pár skint és az új ládában megtaláljuk majd a fentebbi skineket.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva