Counter Strike

Megújult a Crosshair Generator: az összes célkereszt egy helyen, egy dupla AK-s csirke társaságában


Válassz a profiktól vagy készíts sajátot! Mostantól még könnyebben találhatod meg a hozzád illő célkeresztet, ráadásul egyből ki is próbálhatod.

Crashz neve mostanra már egybeolvad a Crosshair Generator elnevezésű pályával, de ez nem is csoda. A map hatalmas segítség a célkeresztet vadászó játékosoknak, akik nem akarnak a console parancsokkal bajlódni.

Ráadásul mostanra elkészült a 3. kiadás, amiben az eddigi hibák javítása mellett új funkciók is bekerültek:

Crashz Corsshair Generatora továbbra is tartalmazza a legjobb játékosok beállításait egy hatalmas falon, névvel ellátva. Csak rákattintasz arra a célkeresztre, amit ki szeretnél próbálni és kész. A játék elmenti az infót és innentől minden játékmódban ez lesz a célkereszted.

De ha csak egy-egy dolgot változtatnál rajta, az is mehet. Testre szabhatod méret, szín és még számtalan jellemző szerint. A módszer itt is ugyanaz, csakrákattintasz a kívánt érték növelésére vagy csökkentésére, és ha elégedett vagy, a program elmenti a kész célkeresztet.

Ezután különböző pálya textúrákon és játékos modelleken is letesztelheted a célkeresztet, hogy megfelelően látszik-e a játék felületein.

A harmadik változat legfőbb újdonságiat is összefoglalta nekünk Crashz. Leginkább a pálya kisebb méretét, a célkereszt mentés javítását, a célkereszt megosztását és a Sniper célkereszt bővítését emelhetjük ki.

Ja és a legfontosabb újítást, a mapon elrejtett dupla AK-s csirkét se felejtsük el!

A pályát ezen a linken találjátok, egyszerűen iratkozzatok fel rá, és máris ott terem a választható CS:GO mapok között.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva