PUBG

Itt az ideje a BP spórolásnak, miközben pedig elszaporodtak a 25 megás update-ek


5000 BP-t érdemes félrerakni, legalábbis ha vágyunk az új Pan skinre.

A Skin-Tracker weboldal adatbányászai már jó pár dolgot megtaláltak, csak hogy ne menjünk vissza olyan sokat az időben, tőlük tudtuk meg először, hogy érkeznek a fegyver skinek a játékba, legutóbb pedig vadiúj Pan skinekre bukkantak.

Kértük, megkaptuk! – Kiszivárogtak a Pan skinek!

A céltábla motívumokkal rendelkező serpenyőt még annak idején a redditen poénból töltötték fel, reflektálva a fegyver skinekre, hogy “már csak erre van szükségünk”.

A poénnak induló kezdeményezésből pedig valóság lett, most pedig a Skin-Tracker csapata azt ajánlja, hogy legalább 5000 BP-t tegyünk félre, ha szeretnénk megkaparintani ezt a bizonyos Pant, a hírek szerint ugyanis megvásárolható lesz a játékon belül közvetlenül. Azt viszont nem tudjuk, hogy csak egy időszakos akcióról van-e szó, szóval legyetek résen és ne költsétek el az összes BP pontjaitokat ládákra, feltéve ha le akartok csapni a “Target Practice – Pan”-re.

A módosítások | Forrás: Steamdb

Eközben pedig már napi szinten érkeznek a 25 megabyte körüli frissítések a PUBG-hez, amelyekhez viszont nem tartozik semmiféle change log, a fejlesztők nem nyilatkoztak arról, hogy miért is adják ki ezeket. Persze a játékosoknak is feltűnt, hogy naponta többször nyúlnak a PUBG fájljaihoz, ezért páran utána jártak és úgy tűnik, hogy az újonnan bevezetett anti-cheathez van ismét a dolgok mögött. Valószínűleg ezt az új rendszert tökéletesítik, olykor-olykor pedig teljesen kikapcsolják, ilyenkor a játék is jobban fut, remélhetőleg az fps esést is próbálják kiküszöbölni a hatékony futtatás mellett.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva