Fortnite

Ninja, Dr. DisRespect és Homer Simpson? Ezeket a skineket látnánk legszívesebben a játékban!


Kiválogattuk az utóbbi idők legjobb Fortnite skin koncepcióit, melyek közül az egyikre talán már nem is kell sokat várnunk.

Elég sok skinje van már a Fortnite-nak, elég a legutóbb berakott Raven skinre gondolni, de természetesen a játékosok mindig vágynak az újra, melyet sokszor megteremtenek maguknak. Nézzük meg az utóbbi idők legjobb koncepcióit!

1. Ninja

A játék leghíresebb streamere és arca, Tyler “Ninja” Blevins folyamatosan dönti meg a játékkal kapcsolatos rekordokat, így nem meglepő, hogy a trónt itt is ő foglalja el. A borítóképen már mutattunk egy skint, most jöjjön egy, melyen ki lett dolgozva a hátizsák, a csákány, sőt, még egy méretes kést is kapott.

forrás: twitter

2. Dr. DisRespect

Nem maradhatott le természetesen az egyik leginkább megosztó Streamer, Dr. DisRespect sem. A ruhája, a bajsza és a haja is mesteri, nagyon átadja a játékos hangulatát.

forrás: fortnite.asas.pro

3. Homer Simson

Sörhordós kalapácshoz hasonló ugyan már van, de Homer nem bízza a véletlenre, még a mellkasára is van tartalék szíjazva!

forrás: gamebyte.com

4. Hellboy

Fortnite: Battle Royale Fans fényképe.
forrás: facebook

5. Repülő mókus

Végül jöjjön egy, ami nem egy hírességről mintázott komoly darab, hanem inkább vicces hangulata van. A makkal ékesített csákány 10/10 kreativitás szempontjából, de a tölgyfa levélből kirakott ejtőernyő sem gyenge!

forrás: gamebyte.com

Nagy pénz van a skinekben, főleg ha egy streamerről mintázzák, tudja ezt az Epic Games is: Ninja stream közben kapta az üzenetet, hogy érkezik rövidesen egy róla mintázott skin. Érdemes megnézni a reakcióját, hogy mennyire örült neki!

Ugyan nem túl olcsóak a skinek, de azt hiszem lennénk néhányan, akik a zsebükbe nyúlnának ha bekerülne a fenti felhozatalból néhány. Nektek melyik tetszik a legjobban?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva