Counter Strike

Ezt a bugot hogy nem vette még senki észre? Veszélyes fantom-fal árulkodik banánban


Amikor visszatért, nagyon imádtuk az új infernót. Mostanra azonban kiderült, szinte minden fal bugos ezen a pályán.

A falon keresztül eltűnő fegyverekről már korábban is írtunk, ez volt az első intő jel. A trükk full egyszerű:

ha falon keresztül rádobsz egy fegyót az alap szpotra és eltűnik, akkor bizony ott guggol valaki.

Tudtad, hogy a Zeus nem más mint a 200 dolláros, legális wallhack?

Ha ez nem lenne elég, most kaptunk egy újabb masszív inferno bugot, ezúttal is egy hibás fal a tettes. Banánba a pálya felújításakor bekerült egy plusz fal, amit előtte nem használhattak a játékosok. A korábbi folyosó ugye így nézett ki, ha valakinek már megkoptak az emlékek:

A jobb oldalon látható farakás helyét váltotta fel az új fal, amin keresztül lehet szórni a wallbanget, boostolni és nézelődni lehet fölötte, de fedezéknek is tökéletes akár CT, akár Terror oldalon.

Van vele viszont egy aprócska gond, ez az új fal vezeti a vért…

Bármelyik oldalán is kap valaki találatot, a vér a fal mindkét oldala véres lesz. Ez az árulkodó jel pedig két esetben is eldöntheti a kört:

  • Egy véletlen TK a boostolás közben egyből elárulja a fal túloldalán állóknak, mire készül az ellenfél. Abban a pillanatban mehet a fal túrása és az ajándék wallbang kill, a hibás fal miatt.
  • A másik egy sokkal valószínűbb forgatókönyv, ha egy random lövés akad be a falnál bújó ellenfélre. Alap wallbang szpotokat lőni a profi meccseken mindennapos dolog, de ha itt beakad egy lövés, arról egyből tudni is fognak. És akkor már mindenki azt kezdi majd lőni és ismét csak ingyen killt érhet a dolot.

Fizikailag ugye teljesen lehetetlen, amit látunk, de a CS:GO-ba már megszoktuk, hogy egy másik univerzum fizikája szerint történnek a dolgok.

Ettől függetlenül a probléma valós, rendkívül bosszantó és mihamarabbi UPDATE-ért kiált.

Volvo pls… Legalább ezt ne!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva