Counter Strike

Sose mondd, hogy sose! Őrült hidegvér és 1v5 ninja defuse az Adria Masters-en


Snax klasszikus körét utánozta le a Nexus, de ha lehet ilyet mondani, ez még talán annál is durvább volt.

Az eddigi legnagyobb, leghihetetlenebb 1v5.re azt hiszem mindenki emlékszik. A 2016-os IEM Katowicén történt, hogy Snax a teljes FaZe orra elől szedte fel a C4-est.

Amellett, hogy parádés volt, amit Snax leművelt, itt azért a FaZe is hatalmasat hibázott! Fox és Maikelele szépen tisztázták B-t, rain Terror kezdő fele került, aizy és jkaem kapta közepet. Egyikük under felől került B házba, míg a másik upper mid fele szaladt.

Rövidet meg nem tartotta senki, és Snax egy szerencsés timinggal mindenkin átsurrant.

Az Adria Masters alatt azonban nem ez történt. Jaxi ott volt a halál torkában, 4 ember is elment mellette anélkül, hogy észrevették volna.

Leugrósból ketten is érkeznek, majd követi őket középről két csapattárs, de ebbe a félreeső sarokba mindenki elfelejtett benézni. Szerencséje is volt persze bőven, hiszen mikor 3 játékost elengedett, egy negyedikre már nem számított, így majdnem szó szerint nekiment dav1nh0z-nak, pár centin múlt az egész:

Ezzel jaxi bár AWP-t nem mentett, de előtte a 10 másodperces defuse-t összehozta, amivel 1v5-ben nyerte a kört egyetlen golyó nélkül.

Vagyis hát nem, mert voltak ám ott golyók, ha ezt ilyen hidegvérrel meg merte próbálni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva