Hearthstone

Egyre biztatóbb a Spell Hunter: mutatjuk, hogy érdemes most összerakni


Többen is remekeltek a paklival High Legendben, íme Crwnd verziója.

A Standard rotációt megelőzően a Spell Hunter szép lassan fellopakodott a legjobban teljesítő deckek közé, a The Witchwood megjelenését követően azonban jelentősen visszaesett ennek a paklitípusnak a népszerűsége. Nem elég jó már az új metában? Túl nagyot gyengült a deck a Barnes + Y’Shaarj kombó kirotálásával? Sokan ezt gondolhatták, a legfrissebb tapasztalatok azonban szerencsére másról tanúskodnak!

Az elmúlt napokban több játékos is azzal dicsekedett, hogy igen szép High Legend helyezést ért el a paklival. Ott van például az orosz játékos, Crwnd, aki Top 10 Legendig menetelt az alábbi verzióval.

Crwnd paklija
AAECAR8C6dIChtMCDo0BqAK1A4cEyQTtBpcI2wn+DN3SAt/SAuPSAuHjAurjAgA=

A listán jól látszik, hogy miért nem nagyon volt mostanában fókuszban a deck: a The Witchwood nem sokat segített rajta, a három új Hunter spell közül egyik sem illeszkedik bele túlságosan jól. Ennek megfelelően abból kellett főzni, ami eddig is volt. A két említett minion kikerülésével most már száz százalékos megbízhatósággal működhet a To My Side!, így immáron mindenképpen érdemes ebből két darabot használni. Emellett a Secret-szekciót is érte némi veszteség, hiszen a Cat Trick is kirotált – ehelyett Freezing Trappel érdemes játszani. A maradék helyeken nem igazán találni meglepetést, korábban is már használt lapokból áll a fenti verzió.

Ami érdekes, hogy a statisztikák ugyan nem feltétlenül erről árulkodnak, de a játékosok egyéni tapasztalatai szerint nagyon jól fekszik a mostani meta a paklinak.

A jó helyezést elérő profik szerint a Paladinokat is szépen lehet verni a paklival, sőt, a Cubelock kivételével nincs igazán rossz matchup – persze ez is verhető kis szerencsével. Ha tehát sok Warlockkal találkozol, akkor nem feltétlenül a legjobb választás, ellenkező esetben azonban szépen lehet menetelni a létrán a Spell Hunterrel – aki parkolópályára tette az elmúlt hetekben, annak most érdemes lehet újból elővennie!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva