Hearthstone

Sorban állás? Ilyenkor? Úgy tűnik, nagyon népszerű a Monster Hunt


Nem volt könnyű bejutni a Hearthstone-ba vasárnap este.

Hogy pontosan mennyien játszanak aktívan a Hearthstone-nal, azt nehéz megmondani, hiszen a Blizzard ilyen számokat soha nem kommunikál a sajtó és a játékosok felé. Annyit azonban le lehet szűrni, hogy mikor van épp népszerűségi csúcson a játék, hiszen a szerverek terheltsége árulkodó jel tud lenni.

Tipikusan ilyen időszak nem meglepő mód az új kiegészítők megjelenése, hiszen ekkor mindenki nekiáll rögtön bontogatni és kipróbálni az új lapokat, deckeket. A The Witchwood megjelenését követő percekben sem számított extrémnek az 5-6 perces várakozás, de akadt olyan is, akinek több mint 10 percet kellett várnia, mire beengedte a játék.

Némileg váratlan módon hasonlót lehetett tapasztalni is vasárnap este is: még ha nem is hasonló várakozási időkkel, de ismét felbukkant az “All tables full!” üzenet, vagyis rengetegen játszhattak ebben az időszakban.

Felmerül a kérdés: miért pont most? Nagy valószínűséggel több tényező (a szerverek szempontjából) szerencsétlen együttállásáról beszélhetünk. Egyrészt a vasárnap este alapból is népszerű időszak a játékban, hiszen ilyenkor rengetegen ráérnek. Másrészt a Monster Hunt láthatóan népszerű: lehet, hogy a csütörtöki megjelenés óta most tetőzött a játékosszám. Illetve a heti Tavern Brawl is most ért véget, ahol a legújabb paklirecepteket lehetett próbálgatni, amit bizonyára szintén igyekeztek kihasználni sokan.

Ti mit gondoltok a Monster Huntról pár nap játékot követően? Szerintetek jobban sikerült, mint a Dungeon Run?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva