Hearthstone

Gyászol a Hearthstone-világ: öngyilkos lett a női streamer

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: gyász,

Megrázó üzenettel búcsúzott toast the badger.

Rendkívül szomorú hírre ébredhettünk ezen a keddi napon: Carling Filewich, ismertebb nevén toast the badger megrázó üzenettel, a Twitteren keresztül búcsúzott el szeretteitől és követőitől.

A kanadai streamer üzenetéből egyértelműen az jön le, hogy öngyilkosságot követett el, amit már hónapok óta tervezett – nem bírt együtt élni a betegségével.

“Sziasztok, srácok. Sajnálom. Tegnap megtörtént. Ezt szerettem volna, és nem a mostani történések miatt, már hónapok óta terveztem. Betegebb voltam annál, mint amit bevallottam. Megkértem egy barátomat, hogy közölje majd a temetés részleteit. Szeretlek titeket, legyetek jók. Toast kiszáll.”

“Nem tudom tovább csinálni. Kimerültem, mindenem fáj, már nem vagyok többé Carling. A betegség elvett tőlem mindent.”

“Eph, Rob, Upps, Shithead, Rod: imádlak titeket. Sajnálom. A ti támogatásotoknak köszönhetem azt, hogy eddig nem adtam fel. Rohadtul hiányozni fogtok.”

“Ekop: nem mondhatok semmi olyat, ami kárpótolna azért, ahogy bántam veled, de köszönöm, hogy mindig is a barátom voltál.”

“Köszönöm az egész közösségnek, amiért ilyen fantasztikusak voltatok. Minden egyes percét élveztem. Legyetek jók egymással!”

“Ja igen, és hogy megmentsek egy másik nőt attól, amivel nekem szembe kellett néznem: Darkwonyx egy erőszakos rohadék. És mindenki megb@szhatja, aki végül meggyőzött arról, hogy ne tegyek feljelentést, mert nyilvánvalóan csak egy félreértés volt.”

Toast egy súlyos idegrendszeri betegségben, fibromyalgiában szenvedett, aminek több típusa is van, de alapvetően a fájdalomérzékelést befolyásolja, extrém mértékű érzékenységgel és ezzel összefüggő depresszióval. Carling már korábban is beszélt a betegségéről, de azt nem említette egyszer sem, hogy ennyire súlyos lenne a helyzet.

Búcsúlevelében a kanadai streamer említést tesz egy, a Hearthstone korai évében viszonylag ismertnek számító játékosról, Darkwonyxról is, akiről korábban azt a hírt terjesztette, hogy megerőszakolta őt. A többség nem hitt toastnak, az azonban igazán sokatmondó, hogy utolsó üzenetében egy külön bekezdést szentelt neki.

Nyugodj békében, Carling!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva