Counter Strike

KQLY-féle 1v3 rögtön az első körben! Így tért vissza Dust2 a nagyversenyekre


Az IEM Sydney elsőként engedte vissza hivatalos versenyen is Dust2-t, de már az első körnél kiderült, jó döntést hoztak a szervezők.

A G2 kérte, és a G2 meg is nyerte. Röviden így foglalhatnánk össze az új Dust2 első LAN megjelenését CS:GO nagyversenyein. Kisebb LAN-okon ugyanis már a bejelentés után rögtön elkezdték pörgetni, de többmilliós LAN-on most először láthattuk. Az IEM Sydney csoportkörében első nap még senki nem kérte ugyan, de a fnatic vs. G2 találkozón csak megvillant a legfrissebben felújított map. Legutóbb

A svédek látványosan nem számítottak erre a mapra, terrorban mindössze 5 kört hoztak csak.

A meccs első és egyben legszebb villanása mégis a fnatic nevéhez fűződik, egészen pontosan Lekr0 követte el. Dust2 visszatérésének örömére olyan pisztolykört pakolt a G2-ra, hogy azt még KQLY megirigyelte volna.

Lekr0 bár nagy pisztolymágus, ez még tőle is kemény volt. Rövidre az a két fejes már önmagában nagyot szólt. De hogy utána 3 golyóval még ráment 1v1-ben NBK-re, az már tényleg a klasszis szint. Elsőre a jumpshot nem adta, de aztán a dobozzal a lába alatt már beakadt a harmadik is.

Ezzel Lekr0 szépen megalapozta Dust2 visszatérését, ilyen körrel kell üdvözölni egy ekkora visszatérőt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva