Counter Strike

Teljes őrület a csoportkörben: kiesett az SK, alsó ágon a FaZe


Az IEM Sydney eddigi meccsein tarolnak a hazai csapatok, az ausztrál CS:GO hatalmas skalpokat szerzett.

Az IEM 250 000 dolláros versenye két teljesen ellentétes hangulatú csoporttal indult útjára. Az A-csoportban minden megtörtént, aminek nem kellett volna, a B-csoportban viszont mindenhol bejött a papírforma.

A-csoport

  • Az itteni rengeteg meglepetés között nehéz sorrendet felállítani, de talán a Renegades 2:1-es sikere lenne a befutó a FaZe ellen. Az ausztrál csapat ráadásul egy hosszabbításos Inferno győzelemmel küldte alsó ágra a sztárcsapatot, amit még a “pártatlan” elemzők sem tudtak ülve nézni. SPUNJ, a Renegades egykori játékosa sem hitte el, amit egykori csapata véghezvitt:

  • A meglepetéseknek itt még persze nem volt vége, a következő állomás a Cloud9 sima 2:0-ás veresége a TyLoo ellen. A Major címvédő mindkét map végére összeesett, amit keményen megbüntettek az esélytelen ázsiaiak.
  • Természetesen az SK hatalmas pofára esését sem lehet figyelmen kívül hagyni. Előbb kikaptak hosszabbításban a már említett TyLoo-tól, majd alsó ágon ki is estek a Grayhound ellenfeleként. Utóbbi annyira váratlan volt, hogy egy másik ex-Renegades játékos még fogadást is kötött rá: Ha a Grayhound kiejti az SK-t, a saját cipőjéből issza a győzelmi sört Havoc.


B-csoport

Itt szinte egyáltalán nem történt meglepetés, a nagyok felső ágon menetelnek, a kisebb csapatok alsó ágon küzdenek. Eddig egyedül az Astralis vs. NRG meccs volt rendkívül szoros, a többin csak hatalmas veréseket osztottak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva