Hearthstone

Sjow a Witchwood legrosszabbnak vélt lapjával lett Legend


Gyenge a Darkmire Moonkin? Gondold újra!

A közelmúltban már olvashattatok nálunk arról, hogy a játékosok a The Witchwood megjelenése előtt melyeket gondolták a legjobb és legrosszabb lapoknak: az alábbi cikkben az új kiegészítő előzetesen 10 legbénábbnak vélt kártyáját gyűjtöttük össze nektek.

Ezt jósolták a Witchwood 10 legbénább lapjának a játékosok

A lista utolsó helyén a Darkmire Moonkin szerepelt, igencsak veretes 1.21-es átlagos pontszámmal: ez azt jelenti, hogy minden negyedik 1-es osztályzatra jutott csupán egy 2-es, vagyis öt szavazóból mindössze egy gondolta úgy, hogy nem teljességgel használhatatlan, “csak” simán rossz lapról van szó.

A Hearthstone-ban rengetegszer bebizonyosodott már, hogy az előzetes vélemények és a gyakorlat mennyire szembe tudnak menni egymással, most pedig újabb élő példáját láthatjuk ennek, Sjow ugyanis tegnap Rank 4-ről Top 25 Legendig ment egy olyan paklival, amiben a fenti lap is szerepelt. Az egyedi Malygos Druid 29 meccsen 79 százalékos győzelmi arányt hozott – íme a lista.

Sjow paklija
AAECAZICBrQD7QXKwwLCzgKZ0wLx6gIMQF/TA8QG5AigzQKHzgKY0gKe0gLb0wLE7ALy8QIA

A Moonkin létjogosultságát a Master Oakheart adja meg, ami a 2 sebzése miatt elő tudja szedni a pakliból – jellemzően egy Tar Creeper és egy Witchwood Grizzly társaságában, utóbbi szintén meglehetősen szokatlannak mondható.

A legtöbb Malygos deckkel szemben ez nem egy OTK pakli, hiszen nincs benne olyan kombó, ami egy kör alatt garantáltan 30-at tud sebezni. Persze ha túlélnek a spell damage lények egy kört, akkor a Moonfire-ök és a Swipe-ok segítségével ez összejöhet, de mivel “kicsalni” jelen esetben nem lehet a sárkányt, ezért az időzítés szerepe különösen nagy, hiszen meg kell próbálni maximalizálni a sebzéserősítést.

Hogy pillanatnyi fellángolás és a meglepetés ereje ez csupán, vagy Sjow tényleg kitalált valami újat és működőképeset, az még a jövő zenéje. Az azonban biztos, hogy ez egy újabb bizonyítéka annak, hogy a Hearthstone-ban igenis van helye a kreativitásnak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva