PUBG

A legnépszerűbb landolási helyek Miramaron – 40 000 mérkőzés alapján


Ismételten egy kis igazi csemege! Ezek a legnépszerűbb landolási helyek Miramaron!

A PUBG Corp. végre megosztotta a hivatalos PUBG-hoz készült API-t, amivel mostantól könnyebben nyomon lehet követni a játékstatisztikákat. A GOSU.AI pedig újból kedveskedett nekünk és bemutatta a legnépszerűbb landolási helyeket Miramaron! Fontos megjegyezni, hogy ez nem a legfrissebb verzió, ugyanis még az Oázis és az új városok nem szerepelnek rajta. Na de nézzük, hogy hova mennyien ugranak!

A zúzós helyek

Ha kemény harcra vágyunk már a legelején, akkor érdemes Pecadót vagy Haciendát választani, de ezek mellett El Pozo “Papp Laci Arénája”, San Martin nyugati része, a Power Grid és a Water Treatment is eléggé mozgalmas a legelején.

Itt érhet némi meglepetés

Ha kicsit nyugodtabb helyekre vágyunk, de azért a jobb lootról sem akarunk lemondani, akkor érdemes La Coberiába, Military-ba, El Azaharba, Impalába, Monte Nuevo-ba vagy akár a keleten lévő két sziget valamelyikére érkezni. Itt ugyan van rá esély, hogy jönnek mások, de közel sem lesz akkora tömeg, mint Pecadóban.

Chill loot

Ha a kezdetben inkább a lootolásra helyeznénk a hangsúlyt és csak később mennénk harcolni, akkor érdemes azokra a településekre menni, ahol minél kevesebben ugranak. A Cruz del Valle, Tierra Bronca, Torre Ahumada vagy a kráter is megfelelő lehet. A duók esetén nyugodtan mehetünk ezek bármelyikére, azért squadok esetén már kevés lehet 3-4 emberre.

Erangelről is írtunk korábban hasonló cikket, reméljük nem hagytátok ki!

A legnépszerűbb landolási helyek Erangelen – 40 000 mérkőzés alapján

Forrás: GOSU.ai

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva