Overwatch

Tovább gyengítik Brigitte-et, Ana viszont végre elindulhat az emelkedőn

ujsagiro - 6 éve Címkék: ana, Brigitte, overwatch, ptr,

Ugyan kisebb buffokat kap a sniper support, de kezdésnek nem rossz.

Alig pár órája, hogy bekerült a legutóbbi frissítés a játékba, máris megjelentek az első tesztszerveren történt változtatások.

Noha Brigitte már élesben is gyengébb, mint volt (a Shield Bash hitboxa kisebb lett), további gyengítésekre számíthat: egyrészt a maximális armor, amit az ultija ad lemegy 150-ről 100-ra, másrészt a az említett dash képességén 5-ről 6-ra emelkedik a töltési idő.

Képtalálat a következőre: „brigitte overwatch”
forrás: omnicmeta.com

A játék fejlesztő elmondták, hogy igyekeznek apró változtatásokat eszközölni a hősön, semmiképp sem akarják túlnerfelni.

Noha még csak ugye pár napja lehet választani Brigitte-et rankeden, az máris látszik, hogy a win rate-je túl magas.

forrás: overbuff.com

Ezzel szemben látható, hogy Ana elég gyengén teljesít, igencsak le van maradva a többiektől.

forrás: cloudfront.net

Szerencsére észlelte ezt a Blizzard is, megérkeztek az első erősítések: a Biotic Grenade többé nem gyógyítja a maximum életen lévő társakat, ahogy a sima lövés sem (helyette átmegy a következő célpontra), illetve a tölténytár 10-ről 14-re emelkedik.

Személyes véleményünk, hogy mindenképp pozitívum az, hogy végre foglalkoznak vele, de más oldalról lenne érdemes megközelíteni a problémát.

Ana gyengéje, hogy az egy szem nehezen eltalálható altató lövedéken kívül nincs lehetősége védekezni a rá dive-oló hősök ellen (persze egyszer gyógyíthatja magát a gránáttal), ezzel kéne kezdeni valamit.

Ettől függetlenül kiindulási alapnak ez is valami, a 14 töltény miatt ritkábban kell újratöltenie, vagyis növekszik valamicskét a gyógyítás mértéke ezáltal, illetve azáltal is, hogy a fentebb említett képesség, illetve basic attack átmegy a maximum életen lévő társakon.

Ti mit gondoltok a változtatásokról?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva