League of Legends

Riot Games: “Tervben a speciális Announcer Pack-ok állandósítása”

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: Games, Riot,

A jövőben lehetséges, hogy komoly vérfrissítésen eshet át a League of Legends.

Minden, ami játék közben történik és említésre méltó egy Announcer, magyarul bemondó hangján közlésre kerül. Hallhatjuk a már jól megszokott mély, női hangot, amikor ledőlnek a tornyok, vagy más struktúrák, ha valamelyik csapat elpusztítja az egyik epikus szörnyet, vagy ha sorozatgyilkosságba kezd az egyik játékos. Szinte mindenkinek ugyan az a hang fut át az agyán, amikor azt mondjuk “Pentakill”.

A jó öreg bemondó hölgy viszont némely játékmódban eltűnik, s átveszi a helyét valami új, valami speciális. Ez történt a Bildgewater esemény alatt is, akkor Gangplank hangján hallhattuk a bejelentéseket, vagy ott volt a Star Guardian játékmód, amiben Ahri kalauzolta a játékosokat. Nem is kellett több a közösségnek, egyből megjelent a kérdés, “miért nincsen több speciális Announcer Pack”?

Az Announcer Pack-ok teljes egészében lecserélik az alap bemondó hangját és mondatait és ugyan abban a játékszituációban, más kifejezésekkel és hanggal közvetítenek a játékosoknak. Már a Bildgewater és a Star Guardian kiadás is tetszett a játékosoknak, így fogta magát a Riot Games és nemrégiben a profi éra két közkedvelt kommentátor duójával, Phreak-kel és Kobe-val készítettek el egy hivatalos Announcer Pack-ot az MSI idejére.

Nemsokára eljön az LCS hangulat mindenki számára – Úton a Kobe és Phreak Announcer Pack

Ezután adva volt a kérdés, a jövőben lehet-e majd több ilyen Announcer Pack-ra számítani, valamint eljön-e az az idő, amikor mindenki személyre szabhatja majd magának a játékélményt a sajátos bemondó csomagokkal.

A kérdésekre nemrégiben az Ask Riot bejegyzéssorozatban adott választ a Riot Games. Elmondták, hogy folyamatosan tesztelik a lehetőségeket, ugyan még több akadályt le kell gyűrniük ahhoz, hogy állandósítani tudják ezeket a speciális hangcsomagokat, ám ha a közösség nyitott rá és pozitív újításnak vennék ezeket, akkor biztosan megtalálnák a módját annak, hogy ez egy új opciója legyen a játéknak. Na meg biztos financiálisan is meg fogja nekik érni, elvégre semmi sincs ingyen…

Az idei évre több tesztidőszakot is tervez a Riot, s arra kérik a közösséget, hogy ezidőtájt segítsék a játékosok a visszajelzéseikkel a fejlesztők munkáját.

Ti szívesen kicserélnétek a már megszokott bemondó hangot valami újra?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva