Gaming

Vége a harcnak – Dr. Disrespect nyerte ezt a kört


Forsen is meglepődött a Doc reakcióján, de a végén a Doc nyert.

Nemrég írtunk róla, hogy Dr. Disrespect teljesen kiakadt a konkurenciáján, leginkább forsen volt az, aki triggerelte a doktort az emote-jaival, ugyanis ezeket spammelték a doc chatén.

Dr. DisRespect házhoz futott a pofonért

Egy kicsit sikerült túlkapnia Disrespectnek a dolgot és már a saját rajongóinak is nekiment, a streamje alatt is külön időt szánt az ügynek, ahol kifigurázta az őt sértegetőket. Ennek következtében pedig egy óriási chat-cunami zúdult a streamjére és mivel még az is tudott róla, aki idáig nem, ezért sokkal többen szívatták a korábbiaknál.

De volt következménye az ügynek, ugyanis egy nappal rá a twitch eltávolította forsen egyedi forsenCD emote-ját, a helyét pedig a jó öreg Compact Disk vette át, így most a twitch-en egyre inkább felhype-olták a CD emote-ot, de ettől már Doc sem rágott be szerencsére. Eközben forsen pedig nem értette, hogy miért lett Disprespect ilyen ideges.

“Felhúzta magát a pixeleken, úgy értem senki sem nyomatta a trash talkot, nem értem az egészet”

Minden jó, ha a vége jó. A twitch törölte a zavaró emote-okat, Doc is kissé lenyugodott, meg persze túl is kapta az egészet, de a célját elérte, bár nem szerzett plusz nézőket az esettel.

Az átlagos nézőszám továbbra sem a régi | Forrás: Twinge

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva