Counter Strike

Kijött az új CS:GO UPDATE: ismét teljesen értelmetlen frissítéseket kaptunk


5 MB az egész, tele olyan elemekkel, amik szinte sehogy sem hatnak a játékra, pusztán a fejlesztők kényelmére szolgálnak.

A CS:GO fejlesztők nagyon úgy tűnik, hogy a játékosok helyett inkább maguknak szeretnének kedvezni az UPDATE-ekkel. A legújabb frissítésben ugyanis szinte egyetlen olyan elem sincs, ami a playereknek kedvezne. Több olyan is akad viszont ami a háttérmunkát könnyíti meg, még ha mi ebből semmit nem is érzékelünk majd. Jól jelzi az UPDATE fő vonalát az a tény is, hogy mapok, játékmenet kategória nincs is benne, egyből az “egyéb” kategóriával indít.

Lássuk tehát mi változott a legújabb frissítésben:

Egyéb

  • Helyreállították a játék fizikájával kapcsolatos ütközéseket, amik elmozdított felületekkel való találkozáskor léptek fel. Ez a javítás a szerverek összeomlását igyekszik javítani, amik a Valve szerint is csak a pályakészítő programozóknak hasznosak.

  • Javították a matricák fegyveren történő láthatóságát. Előfordult ugyanis pár olyan pozíció, olyan szög és helyzet, amikor a matricákat alig lehetett észrevenni a fegyveren. ezt a hibát most helyrehozták, igazából csak kozmetikai jelentősége van.
  • Javították a problémát, ami miatt a pályákba ágyazott MP3 fájlok nem szólaltak meg. Erre inkább nem is mondanánk semmit.
  • Egy hete sem volt hogy bejelentették: “alapértelmezés szerint engedélyezik a streaming audiót, ami innentől feleslegesség teszi a sound cache használatát.” Most pedig a korábbi audi cache-sel kapcsolatos parancsokat is törölték.
  • Végül érkezett egy újabb fejlesztőknek szóló újdonság, ami a mapok hibás textúráinak betöltésén próbál segíteni.

Vagyis mi játékosok ezentúl többet halljuk majd a pályába épített MP3-akat és jobban látjuk majd a fegyverre ragasztott matricákat. Köszönjük!

UPDATE mérete: 5 MB

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva